PROJEKTIN UUTISIA

Vastaan kyselyyn sateenkaariystävällisestä palveluasumisesta

Turkuun suunnitellaan sateenkaariystävällistä ja syrjimätöntä palveluasumisen kokonaisuutta. Turun seudun Seta ry kartoittaakin nyt yhteistyössä Rakennuspalvelu J. Martti & Co Oy:n kanssa tarpeita palveluasumisesta valtakunnallisen kyselyn avulla. Suunnitteilla on kohtuuhintainen, ...

Outi Tjurin Yhdenvertainen vanhuus -projektin koordinaattoriksi

Outi Tjurin on tällä viikolla aloittanut työt Setan Yhdenvertainen vanhuus -projektin projektikoordinaattorina. Projektikoordinaattorina Outi kehittää vapaaehtoisverkostoa yhteistyössä jäsenjärjestöjen, projektipäällikön ja projektin vapaaehtoisten kanssa.

Haemme projektikoordinaattoria Yhdenvertainen vanhuus II -projektiin

Etsimme projektiin toista työntekijää määräaikaiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen käynnistämään ja toteuttamaan kaksivuotista (2015–2016) projektia Yhdenvertainen vanhuus II – sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluvien ihmisten voimavarat käyttöön yhdenvertaisuuden edistämiseksi.

Yhdenvertainen vanhuus on Setan, Mummolaakso ry:n ja Suomen Karhut Fin-Bears ry:n projekti, joka kouluttaa ja tiedottaa vanhuspalveluissa työskenteleviä, alaa opiskelevia ja kanssaikääntyviä seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuudesta. Projektissa kehitetään vanhuspalveluita yhdenvertaisuutta ja ihmisen moninaisuutta arvostaviksi.

Vanhustyön tietokirjasto

1. Moninainen ihminen

1. Moninainen ihminen

Tietokirjaston ensimmäisessä artikkelissa käsitellään seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuutta sekä normeja.

2. Kaappi

2. Kaappi

Miksi joillakin ihmisillä on kaksi minää – julkinen ja salattu? Mitä se tarkoittaa elämän kannalta? Ikäihmiset kertovat, miten oman identiteetin salaaminen on vaikuttanut heidän elämäänsä.

3. Lait ja yhdenvertaisuus

3. Lait ja yhdenvertaisuus

Ammattilaisten ja palveluntuottajien on hyvä ottaa lait haltuun. Mitä ammattilaisten tulisi tietää yhdenvertaisuuslaista, tasa-arvolaista ja vanhuspalvelulain laatusuosituksista hlbti-näkökulmasta?

4. Vanhustyön osaamistarpeet

4. Vanhustyön osaamistarpeet

Tässä artikkelissa tarkastellaan muutamia keskeisiä ikäihmisten terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä.

5. Mitä voimme tehdä?

5. Mitä voimme tehdä?

Mitä voin ammattilaisena tehdä, mitä voimme työyhteisönä tehdä? Entä miten toimin esimiehenä ja miten kehitämme hoito- ja palveluympäristöä? Konkreettisia vastauksia askarruttaviin kysymyksiin.

6. Tukimateriaalia

6. Tukimateriaalia

Tästä artikkelista löydät Haluaisin pystä kertomaan -videon, tukimateriaalia aiheen käsittelyyn sekä muuta tarpeellista lisätietoa.

Seta / Yhdenvertainen vanhuus -projekti | Pasilanraitio 5 | 00240 Helsinki