Hae Setan transpoliittiseen ja kansainväliseen toimikuntaan 28.2. mennessä

Hae Setan transpoliittiseen ja kansainväliseen toimikuntaan 28.2. mennessä

Hae Setan transpoliittiseen toimikuntaan ja kansainväliseen toimikuntaan. Molempien toimikuntien toimikaudet ovat vuoden 2017 loppuun saakka.

Transpoliittinen toimikunta tukee Setan hallituksen yhteiskunnallista vaikuttamistyötä erityisesti sukupuolivähemmistöjen ihmisoikeustilanteen parantamiseksi. Vuonna 2017 yksi Setan keskeisistä vaikuttamistyön teemoista on translaki, vuoden aikana korostuu myös tasa-arvolain toimeenpanon seuraaminen.

Aiemmin transpoliittinen toimikunta on mm. kommentoinut tasa-arvolaki- ja translakiuudistuksia, vieraillut nimilautakunnassa, järjestänyt keskustelutilaisuuden Helsinki Pridessa ja TransHelsinki -viikolla. Transpoliittisessa toimikunnassa on tarvetta monenlaisille vaikuttamiseen liittyville taidoille: kirjoittamiselle, tapahtumajärjestämiselle, lainsäädännön tuntemukselle ja kansainvälisille yhteyksille. Toimikunnan työ on vapaaehtoispohjaista, eikä siihen osallistumisesta makseta palkkiota. Vuoden aikana toimikunta tapaa muutamassa kokouksessa, ja toimii muutoin mm. sähköpostilla ja Facebookissa. Toimikunnan jäsenet valitsee ja toimikunnan nimittää Setan hallitus maaliskuun alussa.

Hakemukset toimikuntaan lähetetään sähköpostitse paasihteeri@seta.fi viimeistään 28.2.2017. Kerro hakemuksessa lyhyesti, miksi haluat toimikunnan jäseneksi ja minkälaista osaamista voit toimikuntaan tuoda. Hakemuksen maksimipituus on yksi A4-sivu. Kerro myös, saako nimesi julkaista, jos sinut valitaan toimikuntaan.

Setan kansainvälisten asioiden toimikunnan tehtävänä on tukea Setan hallitusta kansainvälisessä toiminnassa.

Oletko kiinnostunut lhbtiq-ihmisoikeuksista Suomen rajojen ulkopuolella? Haluatko päästä toimimaan yhteistyössä muiden kansainvälisistä lhbtiq-ihmisoikeuskysymyksistä kiinnostuneiden asiantuntevien aktivistien ja ammattilaisten kanssa? Hae Setan kansainvälisten asioiden toimikuntaan!

Vuonna 2017 toimikunnan pääasialliset tehtävät on:

  • valmistella toimintasuunnitelma Setan kansainväliselle toiminnalle tulevina vuosina (Setan järjestöstrategia 2017-2020 mukainen tehtävä)
  • suunnitella Setaan lähialueiden, erityisesti venäläisten, lhbtiq-ihmisoikeuspuolustajien tukiohjelma (toimintasuunnitelman 2017 mukainen tehtävä).

Kyse on vapaaehtoistehtävästä, josta ei makseta palkkiota. Toimikunta kokoustaa muutaman kerran vuoden aikana sekä työskentelee sähköpostin välityksellä.  Kokouksiin voi osallistua myös etäyhteyden (esim. Skype) välityksellä.

Lähetä lyhyt (max. yksi A4) hakemus, jossa kerrot, miksi haluat mukaan kansainväliseen toimikuntaan sekä minkälaista toimikunnan tehtävään sopivaa kokemusta ja/tai kiinnostuksenkohteita sinulla on. Hakemukset lähetetään viimeistään 28.2. Setan pääsihteeri Kerttu Tarjamolle paasihteeri(at)seta.fi. Muista liittää hakemukseen yhteystietosi sekä tieto, saako nimesi julkistaa, jos sinut valitaan toimikuntaan.

Hakukuulutus englanniksi on julkaistu osoitteessa: http://seta.fi/apply-to-setas-international-affairs-committee/

Lisätiedot: Kerttu Tarjamo, paasihteeri@seta.fi, p. 050 309 8108

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design