Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Koulutusiltapäivä 28.9. Sukupuolidysforiaa kokevan asiakkaan tukeminen

28.9.2022 17:0019:30

€25

Koulutusiltapäivän 28.9.2022 teemana on Sukupuolidysforiaa kokevan asiakkaan tukeminen.

Setan koulutusiltapäivät ovat ammattilaisille ja opiskelijoille sekä sateenkaariteemoista kiinnostuneille suunnattuja koulutuksia, joissa perehdytään ajankohtaisiin sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuutta käsitteleviin teemoihin. Koulutusiltapäivät järjestetään pääsääntöisesti keskiviikkoisin klo 17-20 etäyhteyden kautta. Yhden koulutuksen hinta on 25 euroa. Koulutuksiin ilmoittaudutaan lomakkein, joiden linkit löytyvät kunkin koulutuksen sivulta.

Etäosallistuminen toteutetaan Microsoft Teamsin avulla. Etäosallistujille lähetetään kutsu tilaisuuteen sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä.

Koulutus on suunnattu sosiaali-, terveys- ja kasvatusalojen ammattilaisille. Koulutuksessa käsitellään yksilö- ja ryhmämuotoista asiakastyötä. Syvennymme sukupuolidysforian asiakastyöhön tuomiin erityiskysymyksiin. Mikäli sukupuolen moninaisuuden käsitteet eivät ole sinulle vielä tuttuja, suosittelemme lukemaan seuraavat artikkelit ennen koulutusta:

https://sukupuolenosaamiskeskus.fi/sukupuoli/sukupuolen-moninaisuus/transsukupuolisuus/

https://sukupuolenosaamiskeskus.fi/sukupuoli/sukupuolen-moninaisuus/muunsukupuolisuus/

Koulutus vastaa seuraaviin kysymyksiin, antaen osallistujille mukaan hyviä asiakastyön käytäntöjä:

  • Miten sukupuolidysforia voi vaikuttaa ihmisen hyvinvointiin?
  • Miten ammattilainen voi huomioida sukupuolidysforiaa yksilömuotoisessa työskentelyssä?
  • Miten ammattilainen voi huomioida sukupuolidysforiaa ryhmämuotoisessa työskentelyssä?
  • Miten työskennellä, jotta asiakas saa käyttöönsä rakentavia keinoja selvitä sukupuolidysforian kanssa?

Koulutusiltapäivästä vastaa Setan Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskuksen palveluohjaaja Miska Salakka. Salakka on sosionomi (AMK) ja opiskelee psykoterapeutiksi. Salakka on työskennellyt Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskuksessa vuodesta 2016 alkaen. Hän työskentelee kaiken ikäisten sukupuoleltaan moninaisten ihmisten ja heidän läheistensä kanssa. Lisäksi Salakka kouluttaa sukupuolen moninaisuudesta sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Hän on perehtynyt erikoistumisopinnoissaan ja lopputyössään sukupuolen moninaisuuteen ja kehittänyt Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskuksen asiakastyön menetelmiä ja kirjoittanut mm. omahoitosivun sukupuolidysforiasta.

kesto 2,5h eli 17-19.30.

Tiedot

Päivämäärä:
28.9.2022
Aika:
17:00 – 19:30
Hinta:
€25
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,