Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Setan ja Pesäpuun minifoorumit lastensuojelun ja jälkihuollon asiakkaille syyskuussa

29.9.202230.9.2022

Seta ja Pesäpuu toteuttavat yhteistyössä kaksi minifoorumia, joissa kuullaan nuorten kokemuksia heidän seksuaalioikeuksiensa toteutumisesta ja sateenkaariteemojen näkymisestä lastensuojelussa ja jälkihuollossa. Jälkihuoltoikäisille nuorille suunnattu foorumi järjestetään torstaina 29.9. klo 17–20 Tampereella. Perjantaina 30.9. klo 17–20 toteutetaan Discord-etäfoorumi 15–25-vuotiaille lastensuojelun sijaishuollossa asuville tai asuneille nuorille.

Osallistua voi kuka tahansa sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta, eikä kenenkään tarvitse jakaa identiteettiään. Osallistuminen on täysin vapaaehtoista ja jokainen voi osallistua juuri sillä tavalla, jolla haluaa, vaikka vain kuuntelijana. Minifoorumia ohjaavat Pesäpuun ja Setan työntekijät ja vertaiset.

Minifoorumi tarjoaa:

  • Turvallisemman tilan keskustella yhteisesti ammattilaisten ja muiden nuorten kanssa seksuaalisuuteen ja sukupuoleen liittyvistä kysymyksistä
  • Ajankohtaista tietoa aiheesta ja mahdollisuuden kysyä aiheesta asiantuntijoilta
  • Mahdollisuuden esittää kehittämisehdotuksia seksuaalikasvatukseen liittyen jälkihuollossa ja laajemminkin lastensuojelussa

Minifoorumissa yhdessä tuotettuja viestejä käytetään lastensuojelun kehittämistyöhön esim. ammattilaisille suunnatun koulutuksen muodossa. Osallistujat saavat itse päättää, mitä viestejä viedään eteenpäin kehittämistyöhön, ja mitkä asiat jäävät vain yhteiseen keskusteluun. Viestit muodostetaan niin, ettei yksittäisiä osallistujia voi tunnistaa niistä. Osallistumisesta saa itselleen pienen muistamisen.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

Mira Nurmi
mira.nurmi@pesapuu.fi
puh. 0417303703

Tiedot

Alkaa:
29.9.2022
Loppuu:
30.9.2022
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,