Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

TÄYNNÄ! Setan nuorten aktiiviviikonloppu 21.–23.10. Tampereella

21.10.2022

Kuvitus: ihmisiä ja sateenkaarilippuja

HUOM! Tapahtuman osallistujamäärä on tällä hetkellä täynnä. Mikäli tapahtumaan aukeaa peruutuspaikkoja, ilmoitamme niistä lokakuussa.

Setan nuorten aktiiviviikonloppu kutsuu lokakuussa Tampereelle! Tänä vuonna aktiiviviikonloppu järjestetään 21.–23.10.

Aktiiviviikonloppu kokoaa nuoria ympäri Suomen tutustumaan toisiinsa ja toimimaan ihmisoikeuksien puolesta. Tapahtuma on avoin kaikille Setan toiminnasta ja sateenkaarevista teemoista kiinnostuneille 15–29-vuotiaille nuorille. Aktiiviviikonlopun ohjelmasta vastaa Setan nuorisotoimikunta – luvassa on erilaisia työpajoja ja muuta ohjelmaa liittyen muun muassa poliittiseen vaikuttamiseen, oikeuksiin ja normitietoisuuteen. Mukana myös vierailevia puhujia. Setan työntekijät ovat paikalla koko tapahtuman ajan.

Tapahtumaan saavutaan perjantai-iltana, jolloin luvassa on tutustumista ja yhteinen iltapala n. klo 20. Tapahtuma päättyy sunnuntaina klo 16 mennessä. Julkaisemme tarkemman ohjelman mahdollisimman pian.

Ilmoittautumiset lomakkeen kautta 5.10.2022 klo 12 mennessä. Seta korvaa osallistujille matkakulut tositteita vastaan ja tarjoaa majoituksen ja ruokailut tapahtuman aikana. Muistathan kertoa ilmoittautumislomakkeessa ruokavaliostasi ja mahdollisista muista tarpeistasi. Annamme tarvittaessa mielellämme lisätietoja esteettömyyteen ja saavutettavuuteen liittyen. Jos olet alle 18-vuotias, sinun tarvitsee lähettää huoltajan kirjallinen suostumus (esimerkiksi sähköposti huoltajasi osoitteesta) tapahtumaan osallistuaksesi.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen:  https://bit.ly/3Kkxh4Y

Ilmoittautuneille lähetetään vahvistus mukaan pääsystä sekä tarkempia ohjeita ja viikonlopun ohjelma ilmoittautumisajan päätyttyä.

Lisätiedot nuorisotyön osallisuuden asiantuntijalta:

Teija Ryhtä
teija.ryhta@seta.fi
puhelin/WA 050 505 5234

Setan nuorisotoiminta on päihteetöntä ja kaiken muotoisesta syrjinnästä vapaata. Toiminnassa kunnioitetaan jokaisen yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa ja oikeutta itsemäärittelyyn ja -määrittelemättömyyteen. Tapahtumassa on voimassa turvallisemman tilan periaatteet, jotka lähetetään kaikille osallistujille etukäteen ja käydään yhdessä läpi tapahtumassa.

Tiedot

Päivämäärä:
21.10.2022
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Tampere