Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sateenkaariperhepäivänä 2.5. tapahtuu!

2.5.2021

Kaksi äitiä ja kaksoset -haastattelu Instagramissa, blogikirjoitus perhehaaveista ja polyperheen haastattelu!

Kansainvälistä sateenkaariperhepäivää vietetään tulevana sunnuntaina 2.5. Setan nuorisotoimikunta vastaa teemapäivän sisällöstä Setan puolesta tänä vuonna. Tässä luku- ja katseluvinkkejä teemapäivää varten:

🌈 Blogikirjoitus otsikolla ”Haaveena sateenkaariperhe” Setan verkkosivuilla
🌈 Polyperheen haastattelu Setan verkkosivuilla
🌈 Instagram-live 2.5. klo 13 alkaen KAKSI ÄITIÄ & KAKSOSET kanssa

Live pidetään @setanuoret Instagram-tilillä ja keskustelussa mukana varmasti jo monelle tutut kasvot kaksi äitä ja kaksoset- youtubekanavalta. Tule mukaan seuraamaan keskustelua ja heittämään kommentteja liveen! Live pyritään myös tallentamaan myöhempää katselua varten.

Sateenkaariperheiden verkkotapahtuma

Osallistu Sateenkaariperheet ry:n verkkotapahtumaan sunnuntaina 2.5. klo 17 alkaen. Juhlaa juontaa Maimu Brushwood o.s. Huolirinta, joka on taidepedagogi, amatöörirunoilija, satutäti ja Drag-henkilö. Ensimmäisenä ohjelmassa on Maimun kertoma satu räsynukke Ullasta ja marionettinukke Olavista, jotka asuvat ihmeellisten tavaroiden kivijalkakaupan takahuoneessa. Tämän jälkeen vuorossa on Santeri Sammakon seikkailut -esitys.

Vuorovaikutteisessa striimiesityksessä Santeri Sammakko kutsuu lapset mukaan leikkiin. 0-5-vuotiaille suunnattu esitys lumoaa lämmöllään ja värikkyydellään. 30 minuutin pituisessa teoksessa Lits läts lätäkkö! -kirjan lorut ja iki-ihanat katselukorttien hahmot johdattavat katsojan lorujen ja tanssin kautta seikkailuun läpi vuodenaikojen. Tämän jälkeen on juhlaherkkujen aika, jotka jokaisessa perheessä ovat omansalaisia.

Kansainvälisen sateenkaariperhepäivän Minun perheeni -haastattelu

“Kaikkialla kysellään kovasti lasten näkökulmaa ja mitä kuuluu sateenkaariperheiden lapsille, kuinka he voivat. Kansainvälinen sateenkaariperhepäivä on hyvä ajankohta antaa puheenvuoro lapsille. Ajattelimme, että pienellä haastattelulla saadaan mukavalla tavalla avattua lasten näkökulmaa”, Sateenkaariperheet ry viestittää.

Kysy kysymykset lapseltasi ja kirjaa vastaukset laatikoihin. Tee kirjaus mielellään mahdollisimman totuudenmukaisesti, sellaisena kun lapsi sen kertoo. Jos haluat olla tunnistamaton, voit muuttaa lapsen mainitsemat nimet toisiksi.

Lasten haastatteluja julkaistaan somessa Kansainvälisenä sateenkaariperhepäivänä su 2.5. Lähetäthän vastauksen viimeistään torstain 29.4. aikana, jotta ne ehditään käydä läpi ja rakentaa somepäivityksiksi.Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan vapaavalintainen lautapeli kotiin toimitettuna. Jos haluat osallistua arvontaan, muista kirjata sähköpostiosoitteesi lomakkeen loppuun. Arvontaan osallistuminen ja osoitetietojen jättäminen ei ole pakollista. Otamme innolla vastaan kaikki haastattelut.

Kuva: iris het viri

Tiedot

Päivämäärä:
2.5.2021
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,