Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

28.4.2021 Sateenkaari-ihmisten ihmisoikeuksien ABC

28.4.2021 17:0020:00

€25

 

Setan koulutusiltapäivät ovat ammattilaisille ja opiskelijoille sekä sateenkaariteemoista kiinnostuneille suunnattuja koulutuksia, joissa perehdytään ajankohtaisiin sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuutta käsitteleviin teemoihin. Koulutusiltapäivät järjestetään keskiviikkoisin klo 17-20 verkossa Microsoft Teamsin avulla. Yhden koulutuksen hinta on 25 euroa.

28.4.2021 järjestettävän koulutuksen aiheena on Sateenkaari-ihmisten ihmisoikeuksien ABC.

Kouluttaja: Setan pääsihteeri Kerttu Tarjamo

Koulutuksen sisältö:

Huhtikuun koulutusiltapäivässä Setan pääsihteeri Kerttu Tarjamo käsittelee seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ihmisoikeuksia eri näkökulmista. Keskustelua syntyy esimerkiksi seuraavista kysymyksistä: mistä puhutaan, kun puhutaan sateenkaari-ihmisten ihmisoikeuksista? Miten ymmärryksemme sateenkaari-ihmisten ihmisoikeuksista on kehittynyt? Miten ihmisoikeussopimuksia, ihmisoikeusnormeja ja -mekanismeja voidaan hyödyntää sateenkaari-ihmisten oikeuksien ja hyvinvoinnin edistämiseksi? Mitä keskeisiä haasteita on ihmisoikeuksien toteutumisen tiellä? 

Koulutus sopii kaikille sateenkaarevista ihmisoikeuksista kiinnostuneille, jotka kaipaavat perustietoa aiheesta esimerkiksi työnsä, vapaaehtoistyönsä tai aktivisminsa tueksi. 

 

 

Lisätietoa

Marita Karvinen
koulutussuunnittelija
Setan koulutuspalvelut, kouluvierailut, asiantuntijuus hlbtiq-teemoissa

p. + 358 40 570 4328
marita.karvinen@seta.fi

Tiedot

Päivämäärä:
28.4.2021
Aika:
17:00 – 20:00
Hinta:
€25
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Seta

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams