Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Ryhmänohjaajakoulutus: Turvallisempi tila vertaisryhmätoiminnassa 

17.3.2021 18:0019:30

Seta ja Perhesuhdekeskus järjestävät keväällä 2021 yhteistyössä lyhyitä täydennyskoulutuksia kaikille Setan jäsenjärjestöissä vertaisryhmää jo ohjaaville ja ohjaajiksi aikoville. Kullakin koulutuskerralla perehdytään yhteen rajattuun aiheeseen. Koulutukset sopivat sekä ryhmänohjaajakoulutuksen perusosan käyneille että niille, jotka eivät ole perusosaan vielä ehtineet osallistua. Ryhmänohjaajakoulutuksen perusosat ovat tauolla koronapandemian takia.

Koulutukset järjestetään maaliskuusta kesäkuuhun aina kuun kolmantena keskiviikkona klo 18:00 alkaen. Kesto vaihtelee koulutuksen sisällön mukaan tunnista puoleentoista tuntiin. Koulutukset toteutetaan verkkovälitteisesti Teamsissa.

Koulutukset tallennetaan. Tallennuksen ulkopuolelle jätetään erikseen aikaa keskustelulle osallistujien anonymiteetin turvaamiseksi. Koulutukset ovat osallistujille maksuttomia ja samoin tallenteet tulevat maksutta Setan jäsenjärjestöjen käyttöön. Koulutuksissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, jotka lähetetään osallistujille etukäteen.

17.3. Klo 18:00–19:30 Turvallisempi tila vertaisryhmätoiminnassa   

Turvallisempi tila on edellytys onnistuneelle vertaisryhmätoiminnalle. Millaisia vastuita se luo ohjaajille? Entä osallistujille? Miten puuttua tilanteisiin, joissa turvallisemman tilan periaatteita rikotaan? Näitä kysymyksiä tarkastelemme yhdessä konkreettisten esimerkkien kautta. Koulutus on suunnattu kaikille vertaisryhmiä ohjaaville tai ohjaajaksi aikoville.

Kouluttamassa Teija Ryhtä ja Suvi Kehälinna (Seta).

Ilmoittautuminen päättyy su 14.3.

Tiedot

Päivämäärä:
17.3.2021
Aika:
18:00 – 19:30
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, , , , ,
Kotisivu:
https://wp.me/pa2FOW-58e