Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

31.3.2021 Sateenkaariseniorit ja yksinäisyys

31.3.2021 17:0020:00

€25

Setan koulutusiltapäivät ovat ammattilaisille ja opiskelijoille sekä sateenkaariteemoista kiinnostuneille suunnattuja koulutuksia, joissa perehdytään ajankohtaisiin sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuutta käsitteleviin teemoihin. Koulutusiltapäivät järjestetään keskiviikkoisin klo 17–20 verkossa Microsoft Teamsin avulla. Yhden koulutuksen hinta on 25 euroa.

Maaliskuun koulutusiltapäivän aiheena on sateenkaariseniorit ja yksinäisyys. Ikääntyneiden yksinäisyydestä kirjoitetaan ja puhutaan paljon, mutta mitä olisi hyvä tietää seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien ikääntyneiden yksinäisyydestä?   

Koulutuksessa saat tietoa siitä, mitkä tekijät voivat altistaa sateenkaarisenioreita yksinäisyydelle ja mitä erityispiirteitä sateenkaarisenioreiden elämänhistoria, sosiaalisiin suhteisiin liittyvät kysymykset tai yhteiskunnalliset tekijät tuovat mukanaan. Teemaa käsitellään etenkin elämänkulun näkökulmasta ja pienen tutkimuskatsauksen kautta saat ajantasaista tietoa aiheesta. Koulutuksessa kerrotaan myös näkökulmia sateenkaarisenioreiden yksinäisyyden ennaltaehkäisyyn tai mitä ikääntyneiden palveluissa voidaan tehdä toiminnan saavutettavuuden parantamiseksi. 

Koulutus antaa katsauksen ikääntyneiden yksinäisyyteen sateenkaarevasta näkökulmasta ja soveltuu ikääntyneiden kanssa toimiville ammattilaisille, opiskelijoille ja vapaaehtoisille sekä muille aiheesta kiinnostuneille. 

Kouluttajana toimii Setan seniorityön asiantuntija Suvi Kehälinna. Hän on koulutukseltaan sosionomi (AMK) ja suorittaa sosiaalityön ja ihmisoikeuksien maisteriopintoja Göteborgin yliopistossa. Hän on keskittynyt opinnoissaan ikääntymiseen ja ihmisoikeuksiin liittyviin kysymyksiin. Suvi on työskennellyt erinäisissä tehtävissä sosiaalialalla, mutta etenkin ikääntyneiden palveluissa mm. asiakasohjausyksikössä sekä omaishoidon tuen parissa.

Tiedot

Päivämäärä:
31.3.2021
Aika:
17:00 – 20:00
Hinta:
€25
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams