Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Ryhmänohjaajakoulutus: Sateenkaarevien rakkaus-, perhe- ja läheissuhteiden erityiskysymyksiä

16.6.2021 18:0019:30

Seta ja Perhesuhdekeskus järjestävät keväällä 2021 yhteistyössä lyhyitä täydennyskoulutuksia kaikille Setan jäsenjärjestöissä vertaisryhmää jo ohjaaville ja ohjaajiksi aikoville. Kullakin koulutuskerralla perehdytään yhteen rajattuun aiheeseen. Koulutukset sopivat sekä ryhmänohjaajakoulutuksen perusosan käyneille että niille, jotka eivät ole perusosaan vielä ehtineet osallistua. Ryhmänohjaajakoulutuksen perusosat ovat tauolla koronapandemian takia.

Koulutukset järjestetään maaliskuusta kesäkuuhun aina kuun kolmantena keskiviikkona klo 18:00 alkaen. Kesto vaihtelee koulutuksen sisällön mukaan tunnista puoleentoista tuntiin. Koulutukset toteutetaan verkkovälitteisesti Teamsissa.

Koulutukset tallennetaan. Tallennuksen ulkopuolelle jätetään erikseen aikaa keskustelulle osallistujien anonymiteetin turvaamiseksi. Koulutukset ovat osallistujille maksuttomia ja samoin tallenteet tulevat maksutta Setan jäsenjärjestöjen käyttöön. Koulutuksissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, jotka lähetetään osallistujille etukäteen.

16.6. Klo 18:00–19:30 Sateenkaarevien rakkaus-, perhe- ja läheissuhteiden erityiskysymyksiä 

Perhe- ja läheissuhteilla on suuri vaikutus ihmisen hyvinvointiin. Voiko sateenkaarevuus vaikuttaa rakkaus-, perhe- ja läheissuhteisiin? Mitä jos käy ilmi, että vertaisryhmän osallistujalla on haastava perhe- tai rakkaussuhdetilanne? Miten häntä voi tukea? Millaisissa tilanteissa olisi hyvä ohjata ottamaan yhteyttä ammattilaisiin? Koulutus tarjoaa työkaluja perhe- ja läheissuhteiden voimavaratekijöistä ja haasteista keskustelemiseen ja palveluohjauksen tarpeen tunnistamiseen.

Kouluttamassa Terhi Väisänen ja Sanna Metsäpuu (Perhesuhdekeskus).

Ilmoittautuminen päättyy su 13.6.