Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Setan senioreiden Helsinki Pride -viikon kahvihetki

29.6.2021 15:3018:00

Paikka ja ajankohta: tiistai 29.6.2021 klo 15.30–18.00. Hybriditapahtuma: kuusi osallistujaa voi osallistua Setan toimistolla (osoite: Pasilanraitio 5) ja kahdeksan osallistujaa mahtuu mukaan etäyhteyden kautta.

Perinteeksi muodostunut Setan senioreiden Helsinki Pride -viikon kahvihetki luo senioreille mahdollisuuden kokoontua yhteen, keskustella pride-viikon tunnelmista ja teemasta (merkkivuodet) sekä juhlistaa yhdenvertaisuutta.

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa hybridimuotoisena eli osallistua voi joko etäyhteydellä Teams-verkkoalustalla tai paikan päältä Setan toimistolta. Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen.

Setan toimistolle mahtuu paikan päälle mukaan kuusi osallistujaa ja Teams-etäyhteyden kautta mukaan mahtuu kahdeksan osallistujaa. Ryhmänohjaajia on paikalla Setan toimistolla sekä Teamsissa. Huomaathan, että pyrimme ensisijaisesti antamaan toimiston osallistumispaikat niille, joilla ei ole mahdollisuutta osallistua etäyhteydellä. Toimistolla huomioidaan turvavälit ja lisäksi osallistujien tulee pitää maskia, jollei sille ole terveydellistä estettä.

Voit ilmoittautua tapahtumaan sunnuntaihin 27.6. asti.

Ilmoittaudu mukaan Teams-etäyhteydellä tällä lomakkeella.

Ilmoittaudu mukaan Setan toimistolle (Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki) tällä lomakkeella.

Ilmoittauduttuasi mukaan etäyhteydellä, saat osallistumislinkin sähköpostiisi viimeistään tapahtumapäivänä tiistaina 29.6.

Tapahtuma on suunnattu sukupuoli- ja/tai seksuaalivähemmistöihin kuuluville yli 50-vuotiaille henkilöille sateenkaarisenioreille. Tapahtuma on osa Setan seniorityön pride-viikon ohjelmaa sateenkaarisenioreille.

Lisätietoja antaa: Suvi Kehälinna, seniorityön asiantuntija, puh. 050 354 0656.

Tiedot

Päivämäärä:
29.6.2021
Aika:
15:30 – 18:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,

Järjestäjä

Setan seniorityö

Tapahtumapaikka

Setan toimisto
Pasilanraitio 5, 2 krs.
Helsinki, 00240
+ Google Map