Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Koulutusiltapäivä 30.11. Sosiaalinen dysforia

30.11.2022 17:0020:00

€25
Sosiaalinen dysforia

Koulutusiltapäivän 30.11.2022 teemana on sosiaalinen dysforia.

Setan koulutusiltapäivät ovat ammattilaisille ja opiskelijoille sekä sateenkaariteemoista kiinnostuneille suunnattuja koulutuksia, joissa perehdytään ajankohtaisiin sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuutta käsitteleviin teemoihin. Koulutusiltapäivät järjestetään pääsääntöisesti keskiviikkoisin klo 17-20 etäyhteyden kautta. Yhden koulutuksen hinta on 25 euroa. Koulutuksiin ilmoittaudutaan lomakkein, joiden linkit löytyvät kunkin koulutuksen sivulta.

Etäosallistuminen toteutetaan Microsoft Teamsin avulla. Etäosallistujille lähetetään kutsu tilaisuuteen sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä.

Sosiaalisella dysforialla tarkoitetaan sosiaalisissa tilanteissa ilmenevää ahdistusta ja pahaa oloa siitä, että ei tule sosiaalisissa tilanteissa nähdyksi sukupuoli-identiteettinsä mukaisesti. Koulutuksessa käydään läpi sosiaalisen dysforian merkitystä yksilölle ja saadaan työkaluja siihen, miten omalla toiminnalla voi vähentää toisen kokemaa sosiaalista dysforiaa. Iltapäivässä tutustutaan toimintamalleihin, joiden avulla voidaan tukea dysforiaa kokevaa asiakasta. Koulutus on suunnattu sosiaali- terveys- ja kasvatusalojen ammattilaisille sekä opiskelijoille.

Kouluttajana toimii Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskuksen sosiaaliohjaaja ja verkkotyöntekijä (lähihoitaja ja sosionomi, AMK) Enni Happonen. Enni tekee asiakastyötä sukupuoleltaan moninaisten ja sukupuoltaan pohtivien henkilöiden ja heidän läheistensä kanssa, sekä kouluttaa ammattilaisia sukupuolen moninaisuudesta. Aikaisemmin Enni on työskennellyt sekä mielenterveyden edistämisen että kriisiauttamisen parissa.

Tiedot

Päivämäärä:
30.11.2022
Aika:
17:00 – 20:00
Hinta:
€25
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
,