Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pomppu-työpaja

3.12.2022 10:0014:30

Palvelumuotoilu oppaana ja apuna, eli Pomppu-työpaja la 3.12.22 klo 10.00–14.30.  

Työpajan järjestää Voi ja saa! Voimaa sateenkaarijärjestötoiminnasta -hanke. 

Kaatuvatko kaikki järjestöhommat yhden harteille? Kaipaatko aktiivitoiminnan hahmottamiseen helpotusta? 

Pomppu tarttuu järjestötoiminnan haasteisiin ja mahdollisuuksiin palvelumuotoilun keinoin. Pompussa pureudumme konkreettisesti havaittaviin ongelmiin, kuten jäsenten tavoittamiseen ja sitouttamiseen, sekä näkyvyyden lisäämiseen. 

Palvelumuotoiluasiantuntijat Hanna Korpua ja Sofia Parada johdattavat meidät palvelumuotoilun työkalujen äärelle ja opastavat, kuinka niitä voi hyödyntää järjestötoiminnassa ilmenevien pulmien ratkomisessa. 

Tutustu kouluttajiin: 

Sofia 

Parhaillaan Milanossa asuva teollisen muotoilun maisteriopiskelija Lapin yliopistosta. Kiinnostunut kansalaistoiminnan lähestyttävyyden sekä kestävämpien yhteiskuntarakenteiden kehittämisestä. “Pyrin luomaan ympärilleni eläväisiä ja elämistä sujuvoittavia detaljeita, niin palvelu- kuin tuotemuotoilun maailmassa. Erityinen palo koskien roskaa sekä suhdettamme siihen”. 

Hanna 

Rovaniemeläinen palvelumuotoilun maisteriopiskelija ja lähes valmis yhteiskuntatieteiden maisteri. Suhtautuu intohimoisesti käyttäjäkokemuksen kehittämiseen, tapahtuipa se asiakasrajapinnassa tai työyhteisön sisäisissä prosesseissa. Vahvuuksia ovat monialainen tausta, suunnittelu- ja organisointitaidot sekä kyky innostua aidosti yhteiskehittämisestä. 

Lämpimästi tervetuloa Pomppu-pajaan! 

Työpaja toteutetaan Teams-yhteydellä. 

Ilmoittaudu täällä: FloMembers – Pomppu-työpaja, Palvelumuotoilu oppaana ja apuna

 

Tiedot

Päivämäärä:
3.12.2022
Aika:
10:00 – 14:30
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams