Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

3.2.2021 Sateenkaari-ihmiset työelämässä – miten hyötyä moninaisuudesta?

3.2.2021 17:0020:00

25€

 

Setan koulutusiltapäivät ovat ammattilaisille ja opiskelijoille sekä sateenkaariteemoista kiinnostuneille suunnattuja koulutuksia, joissa perehdytään ajankohtaisiin sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuutta käsitteleviin teemoihin. Koulutusiltapäivät järjestetään keskiviikkoisin klo 17-20 verkossa Microsoft Teamsin avulla. Yhden koulutuksen hinta on 25 euroa.

3.2.2021 järjestettävän koulutuksen aiheena on Sateenkaari-ihmiset työelämässä – miten hyötyä moninaisuudesta?

Kouluttaja: Setan koulutusasiantuntija Marita Karvinen, valtiotieteiden tohtori, työorganisaatioiden kehittäjä, henkilöstökouluttaja

Koulutuksen sisältö:

Vuoden ensimmäisessä koulutusiltapäivässä keskitytään sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuuteen työelämässä ja -yhteisöissä. Sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin liittyvien perustietojen ohella esiin nostettavia teemoja ovat moninaisuusnäkökulma rekrytoinnissa, normatiivisuus työyhteisöissä, mikroaggressiot, hyvät käytännöt sateenkaari-ihmisten tukemiseksi, johtamis- ja työkulttuurin merkitys sekä sateenkaarevan moninaisuuden edut liiketoiminnalle. Ajankohtaisena teemana käsitellään myös etätyön vaikutuksia sateenkaarevien työntekijöiden hyvinvointiin.

Teemoja lähestytään mm. seuraavien kysymysten avulla: Miksi sateenkaarevan moninaisuuden tukeminen kannattaa? Miten rekrytointikäytännöillä voidaan varmistaa moninaisuuden hyödyt organisaatiolle?  Miten organisaatiokulttuurin sukupuoli- ja heteronormatiivisia ajatusmalleja, käytäntöjä ja kielenkäyttöä voidaan purkaa työyhteisössä ja asiakastyössä?

Koulutus soveltuu erityisesti työyhteisöjen ja organisaatioiden HR-ammattilaisille, esihenkilöille ja kaikille työelämän moninaisuusosaamisen kehittämisestä kiinnostuneille.

 

 

Lisätietoa

Marita Karvinen
koulutussuunnittelija
Setan koulutuspalvelut, kouluvierailut, asiantuntijuus hlbtiq-teemoissa

p. + 358 40 570 4328
marita.karvinen@seta.fi

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams

Järjestäjä

Seta