Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

3.2.2021 Sateenkaari-ihmiset työelämässä – miten hyötyä moninaisuudesta?

3.2.2021 17:0020:00

25€

 

Setan koulutusiltapäivät ovat ammattilaisille ja opiskelijoille sekä sateenkaariteemoista kiinnostuneille suunnattuja koulutuksia, joissa perehdytään ajankohtaisiin sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuutta käsitteleviin teemoihin. Koulutusiltapäivät järjestetään keskiviikkoisin klo 17–20 verkossa Microsoft Teamsin avulla. Yhden koulutuksen hinta on 25 euroa.

3.2.2021 järjestettävän koulutuksen aiheena on Sateenkaari-ihmiset työelämässä – miten hyötyä moninaisuudesta?

Kouluttaja: Setan koulutusasiantuntija Marita Karvinen, valtiotieteiden tohtori, työorganisaatioiden kehittäjä, henkilöstökouluttaja

Koulutuksen sisältö:

Vuoden ensimmäisessä koulutusiltapäivässä keskitytään sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuuteen työelämässä ja -yhteisöissä. Sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin liittyvien perustietojen ohella esiin nostettavia teemoja ovat moninaisuusnäkökulma rekrytoinnissa, normatiivisuus työyhteisöissä, mikroaggressiot, hyvät käytännöt sateenkaari-ihmisten tukemiseksi, johtamis- ja työkulttuurin merkitys sekä sateenkaarevan moninaisuuden edut liiketoiminnalle. Ajankohtaisena teemana käsitellään myös etätyön vaikutuksia sateenkaarevien työntekijöiden hyvinvointiin.

Teemoja lähestytään mm. seuraavien kysymysten avulla: Miksi sateenkaarevan moninaisuuden tukeminen kannattaa? Miten rekrytointikäytännöillä voidaan varmistaa moninaisuuden hyödyt organisaatiolle?  Miten organisaatiokulttuurin sukupuoli- ja heteronormatiivisia ajatusmalleja, käytäntöjä ja kielenkäyttöä voidaan purkaa työyhteisössä ja asiakastyössä?

Koulutus soveltuu erityisesti työyhteisöjen ja organisaatioiden HR-ammattilaisille, esihenkilöille ja kaikille työelämän moninaisuusosaamisen kehittämisestä kiinnostuneille..

 

Lisätietoa

Marita Karvinen
koulutussuunnittelija
Setan koulutuspalvelut, kouluvierailut, asiantuntijuus hlbtiq-teemoissa

p. + 358 40 570 4328
marita.karvinen@seta.fi

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams

Järjestäjä

Seta