Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Setan nuorten aktiiviviikonloppu 12.–14.4.2024 Rovaniemellä

12.4.202414.4.2024

HUOM! Tapahtuman maksimiosallistujamäärä on nyt täynnä, mutta jonoon voi vielä ilmoittautua. Jonosta pääsee mukaan tapahtumaan, mikäli joku peruu ilmoittautumisensa.

Setan nuorten aktiiviviikonloppu kutsuu huhtikuussa Rovaniemelle! Tänä vuonna aktiiviviikonloppu järjestetään 12.–14.4. 

Aktiiviviikonloppu kokoaa nuoria ympäri Suomen tutustumaan toisiinsa ja toimimaan ihmisoikeuksien puolesta. Tapahtuma on avoin kaikille Setan toiminnasta ja sateenkaarevista teemoista kiinnostuneille 15–29-vuotiaille nuorille. Aktiiviviikonlopun ohjelmasta vastaa Setan nuorisotoimikunta – luvassa on erilaisia työpajoja ja muuta ohjelmaa liittyen muun muassa poliittiseen vaikuttamiseen, oikeuksiin ja normitietoisuuteen. Mukana myös vierailevia puhujia. Setan työntekijät ovat paikalla koko tapahtuman ajan. 

Tapahtumaan saavutaan perjantai-iltana, jolloin luvassa on tutustumista ja yhteinen iltapala n. klo 20. Huolehdithan siitä, että pääset saapumaan Rovaniemelle tapahtuman alkuun mennessä! Tapahtuma päättyy sunnuntaina klo 16 mennessä. Majoitus- ja tapahtumapaikan tiedot ja saapumisohjeet sekä tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille. 

Ilmoittautumiset lomakkeen kautta 17.3.2024 klo 23:45 mennessä. Seta korvaa osallistujille matkakulut tositteita vastaan ja tarjoaa majoituksen ja ruokailut tapahtuman aikana. Muistathan kertoa ilmoittautumislomakkeessa ruokavaliostasi ja mahdollisista muista tarpeistasi. Jos olet alle 18-vuotias, sinun tarvitsee lähettää huoltajan kirjallinen suostumus (esimerkiksi sähköposti huoltajasi osoitteesta) tapahtumaan osallistuaksesi. 

Esteettömyys ja saavutettavuus

Sekä majoitus- että tapahtumapaikassa on mahdollista liikkua pyörätuolilla. Majoituspaikassa on yksi huone, joka on mitoitettu esteettömäksi pyörätuolilla liikkuvalle. Annamme mielellämme lisätietoja esteettömyydestä (esim. oviaukkojen leveydet, ramppien ja hissien sijainnit jne.)! Ilmoitathan mahdolliset esteettömyystarpeesi ilmoittautumislomakkeella. 

Huomioimme tapahtumassa neuromoninaisuuden ja osallistujien henkilökohtaiset tarpeet niin hyvin kuin mahdollista. Pyrimme pitämään melutason alhaisena, kannustamme osallistujia pitämään taukoja omien tarpeidensa mukaisesti ja tarjoamme hiljaisen tilan tauoille. Pyydämme kaikkia osallistujia välttämään hajusteiden käyttöä tapahtuman ajan.  

Tapahtuman yhteinen kieli on suomi, minkä lisäksi Setan työntekijät kommunikoivat tarvittaessa englanniksi ja ruotsiksi. Annamme tarvittaessa mielellämme lisätietoja esteettömyyteen ja saavutettavuuteen liittyen.  

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen: https://www.flomembers.com/seta-ry/events/register/85d8ce590ad8981ca2c8286f79f59954  

Ilmoittautuneille lähetetään vahvistus mukaan pääsystä sekä tarkempia ohjeita ja viikonlopun ohjelma ilmoittautumisajan päätyttyä. 

Lisätiedot nuorisotyön osallisuuden asiantuntijalta: 

Teija Ryhtä
teija.ryhta@seta.fi
puhelin/WA 050 505 5234  

 

Details

Start:
12.4.2024
End:
14.4.2024
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , , ,

Organizer

Seta

Venue

Rovaniemi
Rovaniemi, Suomi + Google Map