Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Loiste kouluttaa 23.3.: Discord hyötykäyttöön

23.3.2023 18:00

Kuvituskuva

Mikä ihme on nuorten sekä erityisesti videopelaajien suosima Discord -sovellus? Kuinka hyödyntää Discordia järjestön toiminnassa? Tule kuulemaan kokemuksia ja käytännön vinkkejä Setan verkkonuorisotalo Loisteelta!

Discord on maksuton selaimessa tai sovelluksella käytettävä keskustelualusta, jolla voi lähettää tekstiä, kuvia, ääntä ja videota. Setan verkkonuorisotalo Loiste aloitti toimintansa Discordissa tammikuussa 2022. Vuoden ajan Loisteen Discordissa on tehty verkkonuorisotyötä sekä tarjottu oma turvallisempi vertaisyhteisö nuorille. Loisteen Discordissa ohjaajina toimivat sekä ammattilaiset että tehtäväänsä koulutetut vapaaehtoiset. Nuorten kohtaamisen sekä nuorisotyön lisäksi Discord voi mahdollistaa järjestölle paljon muuta: esimerkiksi keskustelualustan aktiiveille, kokouspaikan ja tiedon jakokanavan.

Kouluttajina tilaisuudessa toimivat Setan Hyvinvointia ja toimintakykyä sateenkaarinuorille -hankkeen verkkonuorisotyön ammattilaiset nuorisotyöntekijä Eevi Harju (sosionomi AMK, seksuaalineuvoja) sekä hankepäällikkö Sanna Immonen (yhteisöpedagogi YAMK).

Koulutuksen kesto 1,5h (sis. lyhyen tauon).

Ilmoittaudu mukaan viimeistään su 19.3.2023 täällä:
FloMembers – Discord hyötykäyttöön

Tiedot

Päivämäärä:
23.3.2023
Aika:
18:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , ,