Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Työohjaukselliset etäkoulutukset intersukupuolisuudesta

5.5.20206.5.2020

TIKA – tukea intersukupuolisille, keinoja ammattilaisille – hanke on toteuttanut vuonna 2019 sosiaali-, terveys-, kasvatus- ja opetusalan ammattilaisille koulutuksia lukuisilla paikkakunnilla eri puolella Suomea. Nyt vuoden 2020 keväällä ammattilaisten pyynnöstä toteutamme syventäviä työnohjauksellisia etäkoulutuksia, jotka ovat osallistujille ilmaisia.

Koulutusten kesto on 2,5 tuntia ja niitä toteutetaan eri kohderyhmien kanssa työskenteleville. Alla olevat linkit vievät ilmoittautumislomakkeelle.

1. Päivä
klo 9-11.30 Raskaus-, synnytys- ja neuvolapalvelun ammattilaiset
klo 13-15.30 Nuoriso- ja kasvatusalan ammattilaiset (13–18-vuotiaat nuoret)

2. Päivä
klo 9-11.30 Vanhus- ja seniorityön ammattilaiset
klo 13-15.30 Lapsi- ja perhetyön ammattilaiset

Kenelle koulutus on tarkoitettu

Sosiaali-, terveys-, kasvatus- ja opetusalan ammattilaisille.

Kuka koulutuksen toteuttaa

Setan Tukea intersukupuolisille, keinoja ammattilaisille -hanke (TIKA) pyrkii edistämään intersukupuolisten ihmisten näkyvyyttä ja ihmisoikeuksia Suomessa. Se tuottaa koulutusmateriaaleja, animaatioita lapsille ja koko perheelle, oppaita is-nuorille ja is-lasten perheille, sekä järjestää seminaareja ja kokoaa valtakunnallista ja kansainväistä asiantuntijaverkostoa. Hankkeella on STEA-rahoitus vuosille 2018-2020.

Mitä on intersukupuolisuus

Käsitteellä kuvataan laajaa joukkoa erilaisia kehollisia variaatioita, joissa henkilön keholliset sukupuolen tunnusmerkit eivät ole yksiselitteisesti nais- tai miestyypilliset. Tulkintatavasta riippuen intersukupuolisia on keskuudessamme sadoista kymmeniin tuhansiin. YK käyttää omissa tilastoissaan lukua 1,7 %.

Ketkä toimivat kouluttajina

Jaana Pirskanen, psykologi, TIKA -hankkeen koordinaattori
Juha Kilpiä, seksuaalipedagogi, työnohjaaja

Sitovat ilmoittautumiset!

Tiedot

Alkaa:
5.5.2020
Loppuu:
6.5.2020
Tapahtumaluokat:
, ,

Tapahtumapaikka

De Gamlas Hem
Kirkkokatu 54
Oulu,
+ Google Map