Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sateenkaari-Seitti -leiri 13.–15.5.

13.5.201615.5.2016

Viikonlopun ohjelmassa on aihepiirin käsittelyä eri menetelmin ja työskentelytavoin, mm. draamaa, työpajoja (ulostulo, trans, kohtaaminen), tuote-esittelyä, dragteemaa ja kokemuspuheenvuoroja. Lisäksi luvassa on takuuvarmaa #seittimeininkii, hyvää seuraa ja rentoa yhdessäoloa. Tapahtuma on tarkoitettu eri tavoin liikuntavammaisille ja pitkäaikaissairaille 16–29 -vuotiaille nuorille, jotka kuuluvat seksuaali- tai sukupuolivähemmistöön, identiteettiään pohtiville tai asiasta muuten kiinnostuneille.

Tapahtumapaikkana toimii Scandic Station -hotelli Tampereen juna-aseman kupeessa (os. Ratapihankatu 37). Hotelli on esteetön ja meille on varattu esteettömiä, invavarusteltuja, huoneita käyttöömme. Viikonlopun ajan paikalla on yleisavustajia, jotka voivat auttaa pienissä avuntarpeissa (ilmoitathan avuntarpeesta ilmoittautumisen yhteydessä). Mikäli tarvitset paljon apua, otathan mukaan oman avustajan (vanhemmat eivät voi toimia avustajina). Tapahtuman omavastuu on 30€ pitäen sisällään täysihoidon (majoitus & ruokailut) ja ohjelman. Matkoja voidaan korvata jälkikäteen julkisen liikenteen mukaisesti matkalippuja tai maksukuittia vastaan (taksin tai oman auton käytöstä on sovittava erikseen).

Ilmoittautumiset tapahtumaan sähköisesti viimeistään torstaina 21.4: http://bit.ly/Sateenkaari-Seitti. Ilmoittautumislinkki löytyy myös Seitin nettisivuilta: www.seittiweb.org.

Lisätietoja tapahtumasta saat Seitin nuorisotyön suunnittelija Jenni Kuuselalta, puh. 040 738 8089 tai jenni.kuusela@seittiweb.org. Tapahtumaan mahtuu rajallinen määrä nuoria, joten toimithan nopeasti.

 

Tiedot

Alkaa:
13.5.2016
Loppuu:
15.5.2016
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , , , ,

Järjestäjä