Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ryhmänohjaajakoulutuksen perusosa 3.-4.11. Oulussa

3.11.20184.11.2018

Kuvassa on piirrettyjä ihmisiä,j otka ovat kokoontuneet pöydän ääreen keskustelemaan.

Seta ja sen jäsenjärjestöt järjestävät yhteistyössä ryhmänohjaajakoulutuksen perusosan Oulussa 3.-4.11. Koulutus on sama kuin huhtikuun lopussa ensimmäistä kertaa järjestetty koulutus Helsingissä.

Perusosassa kartutetaan ryhmän ohjaamisen perustaitoja perehtymällä mm. omaan rooliin ryhmänohjaajana, vuorovaikutustaitoihin, ryhmädynamiikkaan ja ryhmän turvallisuuteen. Perusosasta saa hyviä perusvalmiuksia riippumatta siitä, millaista ryhmää tai toimintaa haluaisi ohjata Setan jäsenjärjestöissä tai Transtukipisteellä.

Ryhmänohjaajakoulutukseen toivotaan osallistujia eri puolilta Suomea, tällä kertaa erityisesti pohjoisen Suomen alueelta. Haussa on etua siitä, että on jo jollakin tavalla mukana sen järjestön toiminnassa, jossa haluaisi toimia ryhmänohjaajana. Koska kyseessä on vasta toista kertaa järjestettävä koulutus, perusosaan kannustetaan osallistumaan myös jo nyt ryhmänohjaajina toimivia henkilöitä.

Koulutuksen käyminen ei automaattisesti takaa sitä, että pääsee ohjaamaan ryhmää. Ryhmän ohjaamisen aloittamisesta keskustellaan aina kouluttajien ja oman järjestön vastuuhenkilöiden kanssa.

Peruskoulutukseen haetaan oheisella hakulomakkeella 7.9.-23.9. välisenä aikana. Mukaan valitaan 25 osallistujaa. Tieto koulutukseen pääsystä ilmoitetaan kaikille hakijoille lokakuun ensimmäisellä viikolla. Koulutus on maksuton. Osallistujien matka- ja majoituskulut korvataan Setalta saatavien ohjeiden mukaisesti.

HAE TÄMÄN LOMAKKEEN KAUTTA: https://bit.ly/2M5sGni

Tulevien koulutusten aikataulua:

  • Perusosa Oulussa 3.-4.11. Koulutus alkaa lauantaina klo 11. Sunnuntaina lopetamme klo 15.
  • Jatko-osia vuoden 2019 aikana eri puolilla Suomea (esim. nuorten ryhmien ohjaajakoulutus ja Rakkaussuhdetuokioiden ohjaajakoulutus).
  • Seuraava perusosa järjestetään keväällä 2019 Helsingissä.

Lisätietoja koulutuksesta antaa yhteistyökumppani Perhesuhdekeskuksen Sanna Metsäpuu sanna.metsapuu@perhesuhdekeskus.fi.

Tiedot

Alkaa:
3.11.2018
Loppuu:
4.11.2018
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Tapahtumapaikka

Oulu

Osallistu Euroopan unionin perusoikeusviraston (FRA:n) koko EU:n kattavaan HLBTI-kyselytutkimukseen! Lisätietoa ja linkki kyselyyn tästä! Piilota tämä ilmoitus