Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nuortenryhmien ohjaajakoulutus 20.10.

20.10.2018 11:0018:00

Seta ja Sinuiksi-palvelu järjestävät lauantaina 20.10.2018 nuortenryhmien ohjaajakoulutuksen Setan jäsenjärjestöjen vapaaehtoisille. Koulutus järjestetään osallistujien toiveiden mukaan joko Helsingissä tai Tampereella. Toiveen paikkakunnasta pääsee esittämään koulutukseen ilmoittautuessa, ja eniten ääniä saanut paikkakunta valitaan.

Nuortenryhmien ohjaajakoulutus on tarkoitettu kaikille Setan jäsenjärjestöissä nuortenryhmiä jo ohjaaville tai ohjaamisesta kiinnostuneille. Koulutukseen ovat tervetulleita sekä kevään 2018 ryhmänohjaajakoulutuksen perusosan käyneet että vasta ohjaajaksi ryhtymistä pohtivat. Osallistujalla olisi kuitenkin hyvä olla kontakti johonkin Setan jäsenjärjestöön. Koulutuksen käyneeltä edellytetään sitoutumista Setan jäsenjärjestön toimintaan, jotta koulutuksessa kerrytetty osaaminen siirtyy Setan järjestökentän hyödyksi.

Koulutuksessa käsitellään sateenkaarevan vertaistuellisen nuortenryhmän ohjaamista eri näkökulmista. Koulutus vahvistaa ohjaajan kykyä luoda ryhmästä hyvä ja turvallinen paikka osallistujille sekä pohtia omaa rooliaan ohjaajana. Koulutuksessa jaetaan myös materiaaleja ryhmätoiminnan tueksi. Osa koulutuksen materiaaleista lähetetään ennakkoon, ja osallistujien tulee perehtyä niihin huolella ennen koulutusta.

Koulutuksen alustava kesto on klo 11–18. Koulutuksen tarkempi aikataulu, ohjelma ja sijainti lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Seta korvaa osallistujille koulutuksen osallistumiskulut. Kauempaa koulutukseen matkaaville on mahdollisuus yöpymiseen koulutuspaikkakunnalla.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 21.9.2018

Ilmoittautumiset lomakkeella: https://goo.gl/2csUw1

 

Lisätietoja

Teija Ryhtä
alueellisen nuorisotyön koordinaattori
Setan järjestöjen nuorisotyö ja vertaistoiminta

p. +358 50 505 5234
teija.ryhta@seta.fi

Tiedot

Päivämäärä:
20.10.2018
Aika:
11:00 – 18:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,

Järjestäjä

Seta ja Sinuiksi-palvelu