Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Koulutusiltapäivä 24.11. Transihmisyys ja häpeä – kuinka tukea häpeästä vapautumista?

24.11.2021 18:0020:00

€25

Setan koulutusiltapäivät ovat ammattilaisille ja opiskelijoille sekä sateenkaariteemoista kiinnostuneille suunnattuja koulutuksia, joissa perehdytään ajankohtaisiin sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuutta käsitteleviin teemoihin. Koulutusiltapäivät järjestetään keskiviikkoisin klo 17–20 verkossa Microsoft Teamsin avulla. Yhden koulutuksen hinta on 25 euroa.

24.11.2021 teemana on transhmisyys ja häpeä. Transihmisyyteen voi liittyä voimakkaita, varhaisiakin häpeäkokemuksia, jotka juontavat juurensa mm. sukupuolinormeista ja transihmisyyteen liittyvistä kielteisistä ennakkoluuloista. Yksilön kasvu omaksi autenttiseksi itsekseen voi vaatia häpeän käsittelemistä ammattilaisen kanssa. Luennolla syvennytään siihen, kuinka ammattilainen voi sensitiivisesti tukea asiakasta häpeän käsittelemisessä. Koulutus on suunnattu sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisille sekä näiden alojen opiskelijoille. 

Kouluttaja on Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskuksen palveluohjaaja Miska Salakka, joka on sosionomi (AMK) ja opiskelee parhaillaan psykoterapeutiksi.

Tiedot

Päivämäärä:
24.11.2021
Aika:
18:00 – 20:00
Hinta:
€25
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Järjestäjä

Seta