Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Koulutus etäryhmän ohjaamiseen kouluttajille ja vapaaehtoisille

4.6.2020 17:3019:30

Miten onnistuu vuorovaikutus videovälitteisessä vertaisryhmässä? Miten ohjaajan rooli muuttuu? Tule mukaan koulutukseen ottamaan selvää! 
 
Koulutus on tarkoitettu ryhmää jo ohjaaville Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskuksessa, Setassa tai sen jäsenjärjestössä toimiville vapaaehtoisille. Keskitymme erityisesti osallisuuden ja vuorovaikutuksen tukemiseen sekä turvallisemman tilan toteuttamiseen videovälitteisessä ryhmässä. Käymme läpi myös käytännön vinkkejä ryhmäkerran aikatauluttamiseksi sekä sujuvuuden varmistamiseksi. 

Koulutus järjestetään torstaina 4.6.2020 klo 17.30–19.30 etäyhteyksien välityksellä Microsoft Teams-alustaa käyttäen. Osallistujille lähetetään liittymislinkki tilaisuuteen sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä. Kouluttajina toimivat Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskuksen sosiaalipsykologi Kuura Autere sekä Setan nuorisotyön osallisuuden asiantuntija Teija Ryhtä ja seniorityön asiantuntija Suvi Kehälinna. Koulutus on maksuton. 

Koulutus järjestetään Teams-alustalla, jota Seta ja Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskus käyttävät videovälitteisten ryhmien järjestämiseen. Ei haittaa, vaikka omassa jäsenjärjestössäsi olisi käytössä tai suunnitteilla jokin muu alusta – emme keskity alustan teknisiin ominaisuuksiin, vaan onnistuneen videovälitteisen ryhmätapaamisen ohjaamiseen. Jos kaipaat apua erityisesti alustan valinnan kanssa, voit olla yhteydessä talous- ja hallintapäällikkö Teemu Halmeeseen (teemu.halme@seta.fi).

Ilmoittautumiseen pääset tämän linkin kautta. Ilmoittautuminen on auki 1.6.2020 klo 17.00 asti. 

 

Tiedot

Päivämäärä:
4.6.2020
Aika:
17:30 – 19:30
Tapahtumaluokka: