Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

26.8.2020 Sukupuolen moninaisuus perheterapiassa

26.8.2020 17:0020:00

€25 - €30

 

Setan koulutusiltapäivät ovat ammattilaisille ja opiskelijoille sekä sateenkaariteemoista kiinnostuneille suunnattuja koulutuksia, joissa perehdytään ajankohtaisiin sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuutta käsitteleviin teemoihin. Koulutusiltapäivät järjestetään keskiviikkoisin klo 17–20 verkossa sekä toimistollamme Länsi-Pasilassa Helsingissä. Yhden koulutuksen hinta on 30 euroa, etäosallistuminen maksaa 25 euroa.

26.8.2020 järjestettävän koulutuksen aiheena on Sukupuolen moninaisuus perheterapiassa.

Kouluttaja: johtava sosiaalityöntekijä Maarit Huuska, Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskus

Maarit Huuska on työskennellyt yli 20 vuotta sukupuolen moninaisuuden teemojen äärellä yksilöiden, pari- ja monisuhteissa olevien ja perheiden kanssa.

Koulutuskuvaus:

Joskus perheneuvontaan tai -terapiaan tullaan sukupuolen takia. Kyse voi olla vaikkapa lapsen tai nuoren
sukupuolen pohdinnasta tai kehovariaatiosta, konflikteista rakkaussuhteessa, vanhemman transitiosta tai perheen perustamisesta muunsukupuolisena.

Luento käsittelee sitä, kuinka työntekijänä kohdata sukupuolen moninaisuutta perhetyössä voimavarakeskeisellä ja dialogisella työotteella, huomioiden eri perheenjäsenten tarpeita. Luennon tuelle harjaannutaan kuuntelemaan perheneuvonnassa ja -terapiassa sellaisia sukupuoleen liittyviä hiljaisia ääniä, jotka voisivat jäädä kuulematta.

Koulutus sisältää havainnollistavia esimerkkejä todellisista tilanteista siten muokattuna, että osallistuneita ei voi tunnistaa. Aikaa on myös keskustelulle.

Luento perustuu artikkeliin Gaudeamuksen lokakuussa 2020 julkaisemasta kirjasta Perhe- ja läheissuhteet sateenkaaren alla.

Lisätietoa

Marita Karvinen
koulutussuunnittelija
Setan koulutuspalvelut, kouluvierailut, asiantuntijuus hlbtiq-teemoissa

p. + 358 40 570 4328
marita.karvinen@seta.fi

Tiedot

Päivämäärä:
26.8.2020
Aika:
17:00 – 20:00
Hinta:
€25 - €30
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

Seta

Tapahtumapaikka

Setan toimisto
Pasilanraitio 5, 2 krs.
Helsinki, 00240
+ Google Map