Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

30.10. Sukupuolen moninaisuus ja seksuaalisuus

30.10.2019 17:0020:00

€25 - €30

Setan koulutusiltapäivät ovat ammattilaisille ja opiskelijoille sekä sateenkaariteemoista kiinnostuneille suunnattuja koulutuksia, joissa perehdytään ajankohtaisiin sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuutta käsitteleviin teemoihin. Koulutusiltapäivät järjestetään keskiviikkoisin klo 17-20 toimistollamme Länsi-Pasilassa Helsingissä. Yhden koulutuksen hinta on 30 euroa, etäosallistuminen maksaa 25 euroa.

30.10. perehdytään sukupuolen moninaisuuteen ja seksuaalisuuteen. Koulutuksessa käydään hyvin lyhyesti läpi sukupuolen moninaisuuden keskeisimmät käsitteet ja sen jälkeen syvennytään sukupuolen moninaisuuden ja seksuaalisuuden erityiskysymyksiin. Mikäli sukupuolen moninaisuuden käsitteet eivät ole sinulle vielä tuttuja, suosittelemme lukemaan seuraavat artikkelit ennen koulutusta:

Koulutus vastaa seuraaviin kysymyksiin, antaen osallistujille mukaan hyviä asiakastyön käytäntöjä:

  • Mitä erityistä transihmisyys, ei-binäärisyys tai intersukupuolisuus voi tuoda ihmisen seksuaalisuuteen?
  • Miten ammattilainen voi huomioida esimerkiksi sukupuolidysforiaa seksuaalikasvatuksessa, -neuvonnassa tai -terapiassa?
  • Miten ammattilainen voi huomioida kehojen moninaisuutta seksuaalikasvatuksessa, -neuvonnassa tai -terapiassa?

Koulutusiltapäivästä vastaa Setan Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskuksen palveluohjaaja Miska Salakka. Salakka on sosionomi (AMK) ja työskennellyt Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskuksessa palveluohjaajana vuodesta 2016 alkaen. Hän työskentelee kaiken ikäisten sukupuoleltaan moninaisten ihmisten sekä heidän läheistensä kanssa. Lisäksi Salakka kouluttaa sukupuolen moninaisuudesta sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia, erityisesti seksuaalineuvoja-, seksuaaliterapeutti- ja seksuaalikasvattajaopiskelijoita.Salakka on perehtynyt erikoistumisopinnoissaan ja lopputyössään sukupuolen moninaisuuteen ja erityisesti muunsukupuolisuuteen.

Paikkoja on rajallisesti, ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoa

Marita Karvinen
koulutussuunnittelija
Setan koulutuspalvelut, kouluvierailut, asiantuntijuus hlbtiq-teemoissa

p. + 358 40 570 4328
marita.karvinen@seta.fi

Tiedot

Päivämäärä:
30.10.2019
Aika:
17:00 – 20:00
Hinta:
€25 - €30
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Setan toimisto
Pasilanraitio 5, 2 krs.
Helsinki, 00240
+ Google Map