Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

19.9.2020 kokemuskouluttajakoulutus, verkkototeutus

19.9.2020 09:0016:00

Kuvassa on iäkäs ja tyylikkääseen jakkuun ja kauluspaitaan pukeutunut transvestiitti. Hän puhuu mikkiin. Taustalla on diashow.

Uskotko tarinoiden voimaan? Voiko omasta arjesta kertominen auttaa normien purkamisessa? Olisiko kokemusten jakamisesta hyötyä muillekin?

Seta järjestää lauantaina 19.9.2020 kokemuskouluttajakoulutuksen kaikille, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan Setan tai sen jäsenjärjestöjen koulutuksissa vapaaehtoisina kouluttajina. Koulutus toteutetaan etämuotoisena Teams-alustaa hyödyntäen.

Koulutuksessa perehdytään muun muassa kokemuskouluttajien rooliin Setan koulutuksissa, esiintymisen alkeisiin, etäkouluttamiseen, yleisön kysymyksiin vastaamiseen ja oman tarinan jäsentämisen rakenteisiin. Lisäksi koulutuksessa harjoitellaan oman tarinan kertomista osana kokemusasiantuntijuutta.

Koulutuksen rakenne

Koulutus alkaa klo 9:00 yhteisellä etäosuudella, jota seuraa noin 2 tunnin osuus itsenäistä työskentelyä. Tämän jälkeen jatketaan verkkotyöskentelyä yhdessä, ja koulutuspäivä päättyy klo 16:00.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset

15.9. mennessä osoitteeseen marita.karvinen@seta.fi.

Miksi koulutamme kokemusasiantuntijoita?

Setan ammattilaisille ja opiskelijoille suunnattuihin asiantuntijakoulutuksiin kuuluu myös kokemusasiantuntijan osuus. Kokemuskouluttajat toimivat yhteistyössä Setan asiantuntijoiden ja muiden Setan ammatillisten kouluttajien kanssa. Kokemuskouluttajille järjestetään koulutuksia tarpeen mukaan noin kerran vuodessa.

Tiedot

Päivämäärä:
19.9.2020
Aika:
09:00 – 16:00
Tapahtumaluokat:
,