Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ylisukupolvinen etäkeskustelu Pride-muistoista

10.9.2020 17:0019:00

Setan nuorisotyö ja seniorityö järjestävät torstaina 10.9. klo 17 – 19 verkkovälitteisen tapaamisen, jossa sateenkaarinuoret ja sateenkaariseniorit kohtaavat! Tapaamisen tarkoituksena on jakaa kokemuksia prideista ja sateenkaarielämästä eri vuosikymmenillä. Pohditaan yhdessä, millaisia yhteisiä kokemuksia jaamme yli sukupolvien ja mikä on toisaalta muuttunut ajan saatossa. Lisäksi keskustellaan osallistujille tärkeistä esikuvista Helsinki Priden teeman mukaisesti. Keskustelua ohjaamassa ovat Setan seniorityön asiantuntija Suvi Kehälinna ja nuorisotyön osallisuuden asiantuntija Teija Ryhtä. 
 
Tapaaminen järjestetään Teams-verkkoalustalla, ja siihen voi osallistua joko tietokoneen tai puhelimen kautta. Tarkemmat osallistumisohjeet lähetetään tapaamiseen valituille sähköpostitse. Osallistujamäärä on rajallinen (enintään 10 henkilöä), jotta kaikille riittää aikaa kertoa omia kokemuksiaan. Haethan mukaan viimeistään sunnuntain 6.9. aikana. 
 
Mukaan haetaan hakulomakkeella
. Jos saamme hakemuksia enemmän kuin tapaamiseen on paikkoja, painotamme valinnoissa valtakunnallista kattavuutta. Ilmoitamme kaikille hakeneille hakuajan päätyttyä. 
 
Tapaamisessa noudatetaan turvallisemman tilan sääntöjä, jotka lähetetään osallistujille etukäteen. Tapaamisen pääkielenä on suomi. 
 
Mitä? Ylisukupolvinen keskustelu 
Missä? Etäyhteyksin Teams-alustalla 
Milloin? Torstaina 10.9. klo 17–19  
Kenelle? Sateenkaarinuorille (alle 29-vuotiaat) ja sateenkaarisenioreille (yli 50-vuotiaat) 
Miten pääsen mukaan? Ilmoittaudu
 viimeistään sunnuntain 6.9. aikana tällä lomakkeella: https://bit.ly/3lu2qGe

Tiedot

Päivämäärä:
10.9.2020
Aika:
17:00 – 19:00
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

Seta