Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Suostumus ja sateenkaari koulussa -hankkeen loppuseminaari ti 28.11.2023 Oodissa ja Teamsissä

28.11.2023 13:0016:30

Suostumus ja sateenkaari koulussa -hankkeen loppuseminaari järjestetään tiistaina 28.11.2023 Helsingin keskustakirjasto Oodissa ja Teamsissä.

Lisätietoja ohjelmasta ja ilmoittautuminen löytyy Amnestyn verkkosivuilta: https://www.amnesty.fi/suostumus-ja-sateenkaari-koulussa-hankkeen-loppuseminaari-ti-28-11-2023-oodissa-ja-teamsissa/

Loppuseminaarissa pohditaan parhaita keinoja sukupuolistuneen väkivallan torjumiseksi koulujen arjessa. Luvassa on kiinnostavia alustuksia, kokemusten jakamista sekä dialogia päättäjien kanssa. Tilaisuus tarjoaa aiempien koulutusten osallistujille mahdollisuuden vertaisoppimiseen sekä uusille osallistujille tiiviin katsauksen seksuaalioikeuksien edistämisestä opetuksessa ja toimintakulttuurissa. Tilaisuus on osallistujille maksuton. Ilmoittaudu 21.11.2023 mennessä!

Suostumus ja sateenkaari koulussa -hanke on Amnesty International Suomen osaston koordinoima täydennyskoulutushanke, joka on järjestetty Opetushallituksen rahoittamana. Hankkeen koulutuskumppaneina ovat toimineet Seta ja väkivaltatutkija, dosentti Satu Lidman.

Tapahtumapaikka

Keskustakirjasto Oodi
Töölönlahdenkatu 4
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto