Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sateenkaarivähemmistön vähemmistössä – moniperusteisesti syrjittyjen haasteet ja vahvuudet

26.6.2019 13:0015:00

kuvassa on vuoden sateenkaarinuori 2018, Anne Olli

Moniperusteisesta syrjinnästä puhuessa tarkoitetaan sitä, kun yksilö joutuu syrjityksi useamman kuin yhden eri syyn perusteella. Paneelissa käsitellään muun muassa sateenkaarivähemmistöjen kohtaamaa moniperusteista syrjintää, sitä millaisia haasteita ja vahvuuksia seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen lisäksi yhteen tai useampaan muuhun vähemmistöön kuuluvilla ihmisillä on sekä millä keinoin sateenkaariyhteisöissä voitaisiin paremmin huomioida muihin vähemmistöihin kuuluvat ihmiset.

Paneelissa keskustelevat Anne Olli (sateenkaarisaamelainen ja vuoden sateenkaarinuori 2018), Jaana Tiiri (Voimaa seksuaalisuudesta -hanketyöntekijä, Aspa-säätiö), Julianna Brandt (ihmisoikeusaktivisti), Lotte Telakivi (nuorisotyön koordinaattori, Seta) ja Michaela Moua (ylitarkastaja, yhdenvertaisuusvaltuutetun toimisto). Tilaisuuden juontaa Setan nuorisotoimikunnan varapuheenjohtaja Valo Inkinen.

13-25-vuotiaille

Esteettömyys:

Pääsisäänkäynnin ovi tai tilan sisäovet eivät avaudu automaattisesti, mutta henkilökunta avustaa mielellään niiden kanssa. Nuorten Pride Housesta ei löydy induktiosilmukkaa eikä ohjelmaa voida tulkata. WC:t ovat sukupuolineutraaleja ja esteettömät WC:t löytyvät 1 krs. 2 kpl ja 2 . krs 1 kpl. Suurin osa ohjelmasta sijoittuu 1. kerrokseen, jossa pääsisäänkäynti on, mutta 2. kerroksen Happi Pride -tilaan pääsee hissillä. Hissille kuljettaessa tulee vastaan ovi, jonka kanssa henkilökunta avustaa mielellään. Hissin ovi avautuu käsin helposti. Hissillä on pääsy 2. krs tiloihin. Hissin kerrosnumerot ovat sormin tunnusteltavissa. Katso tarkemmat esteettömyystiedot täältä: https://www.suomi.fi/palvelut/palvelupiste/nuorten-toimintakeskus-happi-helsingin-kaupunki/5bb4bab6-548e-4d10-bbc3-3340ffda72ef

Osoite: Nuorten Pride House (Happi), Sörnäisten Rantatie 31 Helsinki, 00540 Finland

Tiedot

Päivämäärä:
26.6.2019
Aika:
13:00 – 15:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,