Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sateenkaarinuorten piknik ja runotyöpaja Vapaan sanan voima – vastuullisesti

30.6.2017 13:0016:00

Tervetuloa viihtymään piknikille! Setan nuorisotoimikunta järjestää pe 30.6. Sateenkaarinuorten piknikin klo. 13.00 – 16.00. Tapahtuma on osa Nuorten Priden ohjelmaa, jota vietetään osana Helsinki Pride -viikkoa.

Pääset tutustumaan toisiin sateenkaarinuoriin sekä Setan nuorisotoimikunnan jäseniin. Luvassa on mm. musiikkia, vapaata hengausta, keskustelua, normit nurin! -mölkkyä sekä vapaus ja vastuu -aiheinen runotyöpaja halukkaille. Nuorisotoimikunta tarjoaa pientä purtavaa ja juotavaa.

Runotyöpajassa pääset rustailemaan runoja ”vapaus ja vastuu” -teeman ympäriltä. Voit testata runon luomista runokoneen avulla tai voit kirjoittaa runosi perinteisesti. Runous ei ole pelkkää ikäihmisten jorinaa, vaan moderni runous voi myös ottaa kantaa jopa päivän politiikkaan! Ohjaajana työpajassa toimii Miska Karhu Setan nuorisotoimikunnasta.

Paikka: Tokoinranta. (Löydät meidät puistosta läheltä Café Pirittaa, jonka osoite on Eläintarhantie 12.) Sateen sattuessa siirrymme Snellun tiloihin: Toinen linja 8, 00530 Helsinki. Snellun tilat eivät ole esteettömät.

Kielet: Suomi, tarvittaessa englanti. Tapahtuma on ilmainen ja päihteetön! Oma viltti ja eväät mukaan!

Lisätietoa: Lili Pakalén, lili.pakalen@gmail.com

Tutustu kaikkeen Nuorten Pride -ohjelmaan täällä: http://www.heseta.fi/nuorten-pride

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
30.6.2017
Aika:
13:00 – 16:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Järjestäjä