Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kouluttajakoulutus Helsingissä 19.-20.1.2019

19.1.201920.1.2019

Kuvassa on Setan koulutussuunnittelija Marita Karvinen opettamassa tuoleilla istuvia ihmisiä.

Kiinnostaisiko sinua käsitellä sateenkaariteemoja, yhdenvertaisuutta ja normitietoisuutta nuorten kanssa? Oletko valmis keskustelemaan ja kuuntelemaan, mutta myös haastamaan ja kyseenalaistamaan? Oletko joskus vapaa päivisin, jotta voisit vierailla kouluissa? Mikäli vastasit kysymyksiin myöntävästi, olet tervetullut Setan kouluttajakoulutukseen.

Koulutus on suunnattu kaikille Setan ja sen jäsenjärjestöjen vapaaehtoiskouluttamisesta kiinnostuneille nykyisille ja tuleville aktiiveille. Koulutuksessa saat perusvalmiudet toteuttaa kouluvierailuja sekä vierailuja nuorisotaloille ja -leireille. Koulutuksessa käsitellään perusasiat seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuudesta, tutustutaan Setan koulutustoiminnan rakenteisiin, koulutusmateriaaliin ja -videoihin, perehdytään esiintymisen saloihin, mietitään omaa tarinaa ja kokemuksia sekä niihin liittyviä rajoja ja eettisiä kysymyksiä. Koulutuksessa on myös osio, missä pohditaan haastavien tilanteiden hallintaa.

Koulutus pidetään Helsingissä, varsinainen koulutuspaikka selviää myöhemmin. Muistutuksena, että Seta maksaa matkat julkisilla ja yhden yön yöpymisen yhdelle henkilölle per jäsenjärjestö.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen:

Marita Karvinen
koulutussuunnittelija
setan koulutuspalvelut, kouluvierailut, asiantuntijuus hlbtiq-teemoissa

p. + 358 40 570 4328

marita.karvinen@seta.fi

Tiedot

Alkaa:
19.1.2019
Loppuu:
20.1.2019
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Järjestäjä

Seta