Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kokemuskouluttajakoulutus 15.2. Helsingissä

15.2.2020 10:0016:00

Kuvassa on iäkäs ja tyylikkääseen jakkuun ja kauluspaitaan pukeutunut transvestiitti. Hän puhuu mikkiin. Taustalla on diashow.

Kuva: Setan kokemuskouluttaja Eveliina puhumassa transvestisuudesta Oulussa 2017.

Uskotko tarinoiden voimaan? Voiko muunsukupuolisen arjesta kertominen auttaa normien purkamisessa? Olisiko transkokemuksen jakamisesta hyötyä muillekin?

Setan ammattilaisille ja opiskelijoille suunnattuihin asiantuntijakoulutuksiin kuuluu myös kokemusasiantuntijan osuus. Kokemuskouluttajat toimivat yhteistyössä Setan asiantuntijoiden ja muiden Setan ammatillisten kouluttajien kanssa. Kokemuskouluttajille järjestetään koulutuksia tarpeen mukaan noin kerran vuodessa.

Koulutuksissa harjoitellaan oman tarinan kertomista, sen fokusointia ja rajaamista sekä ammattilaisista tai opiskelijoista koostuvalle yleisölle esiintymistä. Yhden päivän kestävissä koulutuksissa käsitellään myös koulutukseen liittyviä eettisiä kysymyksiä, kuten omien ja muiden rajojen tunnistamista.

Kokemuskouluttajakoulutus järjestetään Helsingissä lauantaina 15.2.2020 Alustava aika on klo 10-16. Imoittautuminen koulutusasiantuntija Marita Karviselle, marita.karvinen@seta.fi. Seta korvaa matkakustannukset yhdelle osallistujalle per jäsenjärjestö matkustusohjeensa mukaisesti. Matkakustannuksista sovitaan etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä.

Tiedot

Päivämäärä:
15.2.2020
Aika:
10:00 – 16:00
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Setan toimisto
Pasilanraitio 5, 2 krs.
Helsinki, 00240
+ Google Map