Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Keskustelu: Sateenkaari-ihmisiin kohdistuvat seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuoli-identiteetin muutospyrkimykset

28.6.2022 16:0018:30

Sateenkaari-ihmisiin kohdistuvat seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuoli-identiteetin muutospyrkimykset – mistä on kyse ja miten ne tulisi Suomessa kieltää?

Tiistaina 28.6. klo 16:00-18:30 Glo Hotel Artissa 2. kerroksessa sijaitsevassa Jugend-salissa keskustellaan sateenkaari-ihmisiin kohdistuvista seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuoli-identiteetin muuttamisyrityksistä Eli mistä tässä niin kutsutussa eheyttämisessä on kyse ja miten ne tulisi Suomessa kieltää?

Keskustelua alustaa asiantuntija Peik Ingman, joka laati Setalle maaliskuussa julkaistun selvityksen näistä muutospyrkimyksistä ja kieltämisen keinoista. Keskustelun tavoitteena on avata sitä, miksi niin sanottu eheyttämistoiminta on haitallista, miten siihen on puututtu muissa maissa ja miten se tulisi Suomessa kieltää.

Keskusteluun ovat tervetulleita sateenkaari-ihmisten oikeuksista ja hyvinvoinnista sekä yhdenvertaisuuden edistämisestä kiinnostuneet aktivistit, viranomaiset sekä uskonnollisissa/hengellisissä yhteisöissä toimivat henkilöt, jotka haluavat edistää sateenkaari-ihmisten hyvinvointia niiden piirissä. 

Keskustelu käydään suomen kielellä.

Esteettömyys

Jugend-sali on saavutettavissa pyörätuolilla henkilökunnan avustamana. Toiseen kerrokseen kuljetaan saatettuna henkilökunnan hissillä. Samoin Inva-wc on saavutettavissa hissin kautta saatettuna. Tilaisuudessa ei ole tulkkausta eikä induktiosilmukkaa.

Voit olla yhteydessä eliisa.alatalo@seta.fi, mikäli sinulla on jotain saavutettavuuteen ja esteettömyyteen liittyviä toiveita.

Tiedot

Päivämäärä:
28.6.2022
Aika:
16:00 – 18:30
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Järjestäjä

Seta

Tapahtumapaikka

Glo Hotel Art
Lönnrotinkatu 29
Helsinki, 00180
+ Google Map