Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hlbti-turvapaikanhakijat ja kiintiöpakolaiset Suomessa – koulutus turvapaikkajärjestelmästä ja keskustelua Setan tukitoiminnasta

25.10.2014 14:1517:15

Hlbti-turvapaikanhakijat ja kiintiöpakolaisina Suomeen tulleet sateenkaari-ihmiset ottavat usein yhteyttä Setaan ja jäsenjärjestöihin tuen ja neuvonnan toivossa. Tuen tarpeet vaihtelevat hyvinkin paljon. Miten Setan jäsenjärjestöt ja aktiivit voivat tukea ja neuvoa turvapaikanhakijaa? Miten jäsenjärjestöjen jäsenyys ja vapaamuotoiset lausunnot auttavat turvapaikkaprosessissa?

Seta järjestää turvapaikkakoulutuksen lauantaina 25.10. klo 14.15–17.15 Helsingissä. Paikkana on Pasilanraitio 5:n 6. kerroksen kokoustilat, pääsy Setan toimiston kautta, 2. krs.  Koulutus on avoin Setan jäsenjärjestöjen luottamushenkilöille ja työntekijöille sekä muille Setan toiminnassa mukana oleville. Seta korvaa matkat (halvimmalla julkisella kulkuneuvolla matkustaessa, kuitteja vastaan) yhdelle henkilölle per jäsenjärjestö. Majoitus ja ruoka ovat omakustanteisia. Pyydämme ilmoittautumisia 1.10. mennessä, jotta voimme tarvittaessa järjestää suuremman tilan koulutukselle.

Koulutus on suunnattu Setan jäsenjärjestöille, hallitukselle, valiokunnille, työryhmille ja työntekijöille sekä muille järjestön aktiiveille. Kulku koulutustilaan on esteetön. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä muista liikkumiseen ja järjestelyihin liittyvistä tarpeistasi!

Ilmoittautumiset ja lisätietoa:

Outi Lepola, outi.lepola[at]gmail.com

 

Kulkuohje

Valtakunnallisen Setan toimistolle toiseen kerrokseen kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Alaovi on auki viiteen saakka. Pasilanraition puolella on pyörätuoliluiska. Alaovet ovat raskaat avata, joten voit pyytää henkilökuntaa saapumaan vastaan alaovelle. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen toimiston henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä, sillä takaovella ei ole summeria.

Pasilaan pääsee Helsingin rautatieasemalta kaikilla lähiliikennejunilla. Kaikki kaukojunat pysähtyvät Pasilassa. Länsi-Pasilaan, lähelle toimistoa, pääsee Rautatietorilta bussilla 23, Itä- ja Länsi-Helsingistä busseilla 58, 59 ja 50 tai raitiovaunulla 7B Pasilan kautta.

Toimistolla on inva-wc. Toimistolla ei ole induktiosilmukkaa. Oikealla puolella ulko-ovesta tultaessa sijaitseva ryhmätila on tarkoitettu allergisille. Palvelukoirien kanssa toimistolle saapuvat voivat käyttää kirjastoa, joka sijaitsee ulko-ovesta toimistolle tultaessa vasemmalla toimiston perällä.

Tiedot

Päivämäärä:
25.10.2014
Aika:
14:15 – 17:15
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , , , , ,

Järjestäjä

Tapahtumapaikka