Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Arctic Pride 2019

25.2.20193.3.2019

Arctic Pride on riemukas ja hyväntahtoinen kaiken kansan kulttuuritapahtuma, joka tuo esiin vähemmistökulttuureita ja herättää keskustelua seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen asemasta Lapissa, Suomessa sekä myös kansainvälisesti.

Arctic Pride on järjestetty Rovaniemellä vuodesta 2013 lähtien ja se kantaa ylpeänä Suomen pohjoisimman vuosittain järjestettävän pride-tapahtuman titteliä. Arctic Pride rakennetaan täysin vapaaehtoisvoimin, puhtaasta halusta rikastuttaa kaupungin kulttuurielämää ja nostaa LHBTQI-teemoja esille vuosittain.

Talvinen Rovaniemi lumihankineen tarjoaa upeat puitteet tapahtumalle, joka on ainoa laatuaan Suomessa. Lappilainen vieraanvaraisuus ja rentous takaavat sen, että jokainen voi kokea olevansa tervetullut – juuri sellaisena kuin on.

​Arctic Pride kutsuu kaikki tasa-arvon kannattajat jälleen viettämään ikimuistoisia hetkiä Rovaniemelle 25.2-3.3.2019.

Arctic Pride Roavvennjárggas 25.2.–3.3.2019

​Arctic Pride lea ilolaš ja ivdnás kulturdáhpáhus, mii buktá ovdan vehádatkultuvrraid ja boktá ságastallama seksuála- ja sohkabeallevehádagaid dilis Lappis, Suomas ja maid riikkaidgaskasaččat.Arctic Pride lea lágiduvvon Roavvennjárggas jo jagi 2013 rájes ja dat lea Suoma davimus jahkásaš Pride-dáhpáhus.

Tue toimintaa ja liity jäseneksi: www.rovaniemenseta.fi tai tee lahjoitus Rovaniemen Setalle.

Tiedot

Alkaa:
25.2.2019
Loppuu:
3.3.2019
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
http://www.arcticpride.fi/