Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Arctic Pride 2018, Rovaniemi

1.3.20184.3.2018

Arctic Pride on riemukas ja hyväntahtoinen kaiken kansan kulttuuritapahtuma, joka tuo esiin vähemmistökulttuureita ja herättää keskustelua seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen asemasta Lapissa, Suomessa sekä myös kansainvälisesti. Arctic Pride on järjestetty Rovaniemellä vuodesta 2013 lähtien ja se kantaa ylpeänä Suomen pohjoisimman vuosittain järjestettävän pride-tapahtuman titteliä.

Talvinen Rovaniemi lumihankineen tarjoaa upeat puitteet tapahtumalle, joka on ainoa laatuaan Suomessa. Lappilainen vieraanvaraisuus ja rentous takaavat sen, että jokainen voi kokea olevansa tervetullut – juuri sellaisena kuin on.

Vuoden 2018 teema keskittyykin tähän: yhteisöllisyyteen ja yhdessä tekemiseen. Arctic Pride rakennetaan täysin vapaaehtoisvoimin, puhtaasta halusta rikastuttaa kaupungin kulttuurielämää ja nostaa LHBTQI-teemoja esille vuosittain. Vuonna 2018 ääneen pääsevät eturivin suomalaiset kirjailijat Jenny Kangasvuo, Iida Rauma ja Salla Simukka, sekä lukuisia paikallisia toimijoita.

​Arctic Pride kutsuu kaikki tasa-arvon kannattajat jälleen viettämään ikimuistoisia hetkiä Rovaniemelle 1.-4.3.2018. Yhdessä olemme enemmän!

Tue Rovaniemen Setaa Arctic Priden järjestämisessä liittymällä jäseneksi tai lahjoittamalla viitenumerolla 2176.

Arctic Pride verkkosivut

Arctic Pride Facebookissa

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
1.3.2018
Loppuu:
4.3.2018
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
http://www.arcticpride.fi/

Seta.fi/tue on lokakuussa 2018 avattu Setan lahjoitusverkkosivusto. Voit tukea kätevästi useita kohteita: oman paikkakuntasi sateenkaaritoimintaa, Kuuluu kaikille -translakikampanjaa ja Transtukipistettä! Piilota tämä ilmoitus