Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

28.8. Sateenkaariseniorit – yhteisöllisyys voimavarana

28.8.2019 17:0020:00

€30

Setan koulutusiltapäivät ovat ammattilaisille ja opiskelijoille sekä sateenkaariteemoista kiinnostuneille suunnattuja koulutuksia, joissa perehdytään ajankohtaisiin sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuutta käsitteleviin teemoihin. Koulutusiltapäivät järjestetään keskiviikkoisin klo 17-20 toimistollamme Länsi-Pasilassa Helsingissä. Yhden koulutuksen hinta on 30 euroa.

Syksyn ensimmäinen koulutusiltapäivä järjestetään teemalla sateenkaariseniorit – yhteisöllisyys voimavarana.

Sateenkaariseniorit, ikääntyvät sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluvat ihmiset ovat kokeneet ajan, jolloin heidän seksuaalinen suuntautumisensa on ollut sairaus ja rikos tai sukupuolikokemuksia käsitelty mielenterveyden häiriöinä. Koulutuksessa käydään läpi miten historia ja yhteiskunnan suhtautuminen ovat vaikuttaneet sateenkaarisenioreihin ja miten se vaikuttaa osallisuuteen nykypäivän Suomessa?

Koulutuksessa saat perustiedot sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuudesta ja tämän jälkeen syvennetään erityisesti voimavaralähtöiseen sateenkaariseniorityöhön:

  • Miten ikääntyviä sateenkaari-ihmisiä voi osallistaa esimerkiksi palveluissa?
  • Minkälaisia voimavaroja sekä hyvinvointia lisääviä toimintatapoja on olemassa?

Kouluttajana toimii Setan seniorityön koordinaattori Touko Niinimäki, joka on koulutukseltaan sosionomi (AMK) ja opiskelee parhaillaan sosiaalialan ylempää ammattikorkeakoulututkintoa. Hän työskentelee Setan asiantuntijana vaikuttamistyössä, kouluttamisessa ja sateenkaarisenioreiden vertaistoiminnan kehittämisessä. Koulutuksessa kuullaan myös kokemuskouluttajia.

Paikkoja on rajallisesti, ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

 Lisätietoa

Marita Karvinen
koulutussuunnittelija
Setan koulutuspalvelut, kouluvierailut, asiantuntijuus hlbtiq-teemoissa

p. + 358 40 570 4328
marita.karvinen@seta.fi

 

Tiedot

Päivämäärä:
28.8.2019
Aika:
17:00 – 20:00
Hinta:
€30
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Tapahtumapaikka

Setan toimisto
Pasilanraitio 5, 2 krs.
Helsinki, 00240
+ Google Map