Tartu Tahdon-tanssihaasteeseen!

Tartu Tahdon-tanssihaasteeseen!

Suomi 100 – Sateenkaaren väreissä juhlistaa pian voimaan tulevaa tasa-arvoista avioliittolakia julkaisemalla musiikkivideon Tero Hetero feat. Hildá – Tahdon.

Videolla halutaan haastaa kaikki työyhteisöt, kaveriporukat ja yksittäiset ihmiset juhlimaan ihmisoikeuksien edistymistä Suomessa tanssimalla videota varten tehty koreografia!

Osallistu juhlintaan kuvaamalla oma tanssisi. Voit myös järjestää omalla paikkakunnallasi Tahdon-flashmobin hyödyntäen kappaletta ja koreografiaa.Kuvassa on tanssihaasteen ohje. Sama ohje seuraa sivulla myöhemmin.

  1. Opettele kertosäkeen koreografia (videolla alla). Videolla esitetään koko koreografia edestä, takaa, sivuilta ja hidastettuna. Kohdassa 02:55 esitellään yksittäiset Tahdon-liikkeet. 
  2. Laita biisi soimaan ja tanssi koko koreografia. Voit myös hyödyntää yksittäisiä liikkeitä ja luoda oma kokonaisuutesi. Kuvaa lyhyt video tai ota valokuva.
  3. Jaa videosi tai kuvasi ja haasta ystäväsi tai yhteistyökumppanisi mukaan! Käytä aihetunnisteita #tahdon ja #suomi100 tai #finland100. Lisäksi tägää Facebookissa @suomi100sateenkaarenvareissa.

Kappaleen taustalla ovat Niina Hartikainen, Henna Helasvuo, Hildá Länsman ja Lasse Turunen. Koreografia on Hilppa Lammen käsialaa. Videolla viittoo Silva Belghiti ja tanssijat ovat Svenska Teaternin ja Kansallisteatterin henkilökuntaa sekä teatteriryhmä Ursa Minorin näyttelijöitä. Videon on kuvannut Tomi Palsa, ohjannut Lasse Turunen ja leikannut Henna Helasvuo.

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design