SYL ja Krunikan Leima uusimmiksi kannatusjäseniksi

SYL ja Krunikan Leima uusimmiksi kannatusjäseniksi

Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL on liittynyt Setan uusimmaksi kannatusjäseneksi. SYL on opiskelijajärjestö, joka edustaa noin 132 000 perus- ja jatkotutkinto-opiskelijaa ja jonka jäseninä ovat Suomen kaikkien yliopistojen ylioppilaskunnat. Valtakunnallisista opiskelijajärjestöistä amk-opiskelijoiden SAMOK sekä toisen asteen järjestöt SAKKI ja OSKU ovat myös Setan kannatusjäseniä.

Ensimmäinen kannatusjäseneksi liittyvä yritys on Helsingissä toimiva tatuointiliike Krunikan Leima. Liike kertoo hakemuksessaan pyrkivänsä erityisen transsensitiiviseksi paikaksi ottaa tatuointi. Seta toivottaa tervetulleeksi myös muut yritykset, jotka haluavat tukea Setan toimintaa ja kehittää toimintaansa kanssamme yhteistyössä.

Setan 23 kannatusjäsentä viestivät jäsenyydellään sateenkaarevista arvoistaan. Kannatusjäsenyyttä haetaan Setan hallitukselta vapaamuotoisella hakemuksella. Vuosimaksu on 270 euroa. Seta tarjoaa kannatusjäsenilleen tietoa ja tukea sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuudesta ja yhdenvertaisuudesta, suoraa vaikuttamisyhteistyötä sekä innostavia sidosryhmätapaamisia.

Lue lisää: http://seta.fi/liity-kannatusjaseneksi/

SYL: http://www.syl.fi/

Juttu Krunikan leimasta Hesarissa: http://www.hs.fi/ura/a1461290554967

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design