Seta hakee pääsihteeriä

Seta hakee pääsihteeriä

Seta ry on 41-vuotias valtakunnallinen ihmisoikeusjärjestö sekä seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuden asiantuntija. Seta vaikuttaa yhteiskuntaan, tukee jäsenjärjestöjään sekä toteuttaa kehittämis- ja koulutustoimintaa muun muassa nuorisoalalla, sosiaali- ja terveysalalla ja kasvatusalalla. Se saa varoja toimintaansa Raha-automaattiyhdistykseltä, opetus- ja kulttuuriministeriöltä ja kunnilta sekä varainhankinnasta. Setan osana toimii Transtukipiste, joka tarjoaa tukea transihmisille, sukupuoltaan pohtiville ja heidän läheisilleen. Toivomme Setan ja sen Transtukipisteen resurssien ja rahoituspohjan kasvavan lähivuosina.

Pitkäaikaisen pääsihteerimme siirtyessä uusiin tehtäviin haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen monitaitoista ja ihmisoikeuksista kiinnostunutta

 

pääsihteeriä

johtamaan Seta ry:n työyhteisöä ja yhteiskunnallista vaikuttamistyötä.

Pääsihteeri vastaa yhdistyksen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä yhdessä hallituksen kanssa sekä toimii hallituksen esittelijänä ja sihteerinä. Hän on työnantajan edustaja ja 10 hengen työyhteisön ylin esimies. Pääsihteeri on yhdessä puheenjohtajan kanssa järjestön kasvot yhteiskunnallisessa keskustelussa: keskeinen osa tehtävää on vaikuttamisviestintä, ja työhön kuuluu julkisia esiintymisiä niin mediassa kuin yleisön edessä. Pääsihteeri pitää yhteyttä yhteistyökumppaneihin Suomessa ja kansainvälisesti, kuten Setan 24 jäsenjärjestöön, kattojärjestöihin, muihin kansalaisjärjestöihin, ministeriöihin ja rahoittajiin. Pääsihteeri osallistuu myös varainhankinnan kehittämiseen yhdessä talous- ja hallintopäällikön kanssa. Pääsihteeri toimii eduskunnan vastaperustetun hlbti-verkoston sihteerinä.

Tehtävän hyvä hoitaminen edellyttää esimieskokemusta ja osoitettua johtamistaitoa, kokemusta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, järjestötoiminnan tuntemusta, yhdenvertaisuus- ja tasa-arvokysymysten tuntemusta, organisointikykyä, esiintymistaitoa, hyvää suomen kielen taitoa, vähintään tyydyttävää ruotsin ja englannin kielen taitoa sekä perustietoja taloushallinnosta. Eduksi katsotaan sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuuden tuntemus, kokemus strategiatyöstä, hyvät yhteiskuntasuhteet, juridinen osaaminen, kokemus varainhankinnasta sekä soveltuva koulutus.

Työsuhde alkaa 1.9. tai sopimuksen mukaan. Toimistomme sijaitsee Helsingissä.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 25.6. klo 12 mennessä sähköpostitse os. paasihteeri@seta.fi tai Seta ry / Pääsihteeri, Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki.

Tiedustelut 17.6. ja 18.6. klo 10–12 pääsihteeri Aija Salo p. 050 309 8108 ja 17.6. klo 12–14 puheenjohtaja Panu Mäenpää p. 050 301 1332. Osaa hakijoista haastatellaan viikolla 27.

 

Tietoa Setan toiminnasta: seta.fi, transtukipiste.fi, facebook.com/setary, Twitter: @seta_ry

> Ilmoitus ruotsiksi

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design