Hae Setan nuorisotoimikuntaan!

Hae Setan nuorisotoimikuntaan!

Kiinnostavatko ihmisoikeudet ja yhdenvertaisuus? Hae Setan nuorisotoimikuntaan! Toimikunnan jäsenenä saat monipuolista kokemusta vaikuttamisesta ja edustamisesta ja pääset tutustumaan uusiin hyviin tyyppeihin. 4–5 kertaa vuodessa kokoontuva toimikunta tuo nuorten näkökulmaa ajankohtaisiin asioihin, suunnittelee itse oman toimintansa, osallistuu Setan nuorisotyön suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä edustaa järjestöä eri tilaisuuksissa ja tapaamisissa.

Setan nuorisotoimikunnan toimikausi on kaksivuotinen. Vuosille 2018–2019 on avoinna seitsemän paikkaa. Nuorisotoimikunnan perehdytysviikonloppu on 10.-11.2.2018 Helsingissä.

Nuorisotoimikunnan jäsenten tehtäviin kuuluu:

  • sitoutuminen toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen toimikauden ajaksi
  • nuorten näkökulman välittäminen Setalle nuorisotyön koordinaattorin kautta
  • kontaktihenkilönä toimiminen lhbtiq-nuoriin sekä nuorisotyötä tekeviin tahoihin eri puolilla Suomea
  • vaikuttamistyö lhbtiq-nuorten näkyvyyden lisäämiseksi Suomessa
  • nuorten vaikuttamisviikonlopun järjestäminen syksyllä 2018
  • Setan nuorille suunnatun materiaalin kommentointi ja kehittäminen (esitteet, nettisivut, muu tiedottaminen)
  • lausuntojen kommentointi nuoria koskevissa asioissa
  • Setan nuorisotyön edustaminen foorumeissa ja verkostoissa sekä kotimaassa että ulkomailla

Toivomme, että toimikunta kokoonpanollaan edustaisi mahdollisimman moninaista joukkoa nuoria! Tarvitsemme siihen eritaustaisia nuoria, joilla on oma-aloitteisuutta, mielipiteitä ja ideoita sekä halu toimia yhdessä. Kaikki 14–29-vuotiaat ovat tervetulleita hakemaan riippumatta sukupuoli-identiteetistään, sukupuolen ilmaisustaan tai seksuaalisesta suuntautumisestaan.

Jäsenille korvataan matka- ja majoituskulut Setan kulukorvauskäytännön mukaisesti. Toivomme hakijoita eri puolilta Suomea. Hakeminen nuorisotoimikuntaan ei edellytä jäsenyyttä Setan jäsenjärjestössä, mutta kerrothan hakemuksessasi, jos toimit tai olet toiminut jossakin Setaan piiriin kuuluvassa järjestössä.

Hae nuorisotoimikuntaan oheisen lomakkeen kautta.

Viimeinen hakupäivä on 7.1.2018. Setan hallitus valitsee nuorisotoimikunnan jäsenet kokouksessaan tammikuussa ja työskentely alkaa helmikuussa. Lisätietoja nuorisotyön koordinaattorilta: Heta Hölttä heta.holtta@seta.fi.

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design