Hae Setan kansainvälisten asioiden toimikuntaan

Hae Setan kansainvälisten asioiden toimikuntaan

Kansainvälisten asioiden toimikunnassa pääset aitiopaikalle tukemaan Setan hallitusta ja valmistelemaan Setan kansainvälistä yhteistyötä ja vaikuttamista! Hakea voivat kaikki hlbtiq-politiikasta ja ihmisoikeusvaikuttamisesta kiinnostuneet. Setan hallitus nimittää toimikunnan alkuvuodesta 2015.

Vuoden aikana pidetään muutama kokous ja kokousten välillä toimikunta toimii pääasiassa sähköpostilla. Toimikunta toimii vapaaehtoispohjalta, eikä siihen osallistumisesta makseta palkkiota.

 

Hakeminen

Lähetä 12.1.2015 mennessä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse pääsihteerille (paasihteeri[at]seta.fi). Kerro hakemuksessasi, mistä teemoista olet erityisen kiinnostunut kansainvälisessä hlbtiq-politiikassa, millaista vaikuttamistyön kokemusta sinulla on ja oletko toiminut aiemmin kansainvälisten kysymysten parissa. Muista laittaa mukaan yhteystietosi! Kerro hakemuksessasi, saako nimesi julkistaa, jos sinut valitaan toimikuntaan.

 

Lisätietoja antaa 19.12. saakka
Marita Karvinen
vs. pääsihteeri
paasihteeri[at]seta.fi
040 570 4328

 

Kansainvälisten asioiden toimikunnan lisäksi Setaan haetaan transpoliittista toimikuntaa, koulutuspoliittista toimikuntaa ja nuorisotoimikuntaa.

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design