Hae mukaan Setan nuorisotoimikuntaan!

Hae mukaan Setan nuorisotoimikuntaan!

Nuorisotoimikunnan kokoonpano ja haku

Toivomme, että toimikunta kokoonpanollaan edustaisi mahdollisimman moninaista joukkoa nuoria! Tarvitsemme siihen eritaustaisia nuoria, joilla on mielipiteitä, ideoita sekä halu toimia yhdessä. Kaikki 14–29-vuotiaat ovat tervetulleet hakemaan riippumatta sukupuoli-identiteetistään, sukupuolen ilmaisustaan tai seksuaalisesta suuntautumisestaan. Toimikuntaan haetaan 1-vuotiskaudelle ensisijaisesti toimikunnassa 2015 toimineita ja 2-vuotiskaudelle uusia hakijoita. Toimikunnan on tarkoitus kokoontua 4–5 kertaa vuoden aikana. Kokousten välillä yhteydenpito hoidetaan sähköisesti ja puhelimitse. Jäsenille korvataan matka- ja majoituskulut Setan kulukorvauskäytännön mukaisesti. Hakeminen nuorisotoimikuntaan ei edellytä jäsenyyttä Setan jäsenjärjestössä, mutta kerrothan hakemuksessasi, jos toimit tai olet toiminut jossakin Setaan piiriin kuuluvassa järjestössä.

Hae nuorisotoimikuntaan sähköpostitse tai postitse vastaamalla alla oleviin kysymyksiin. Viimeinen hakupäivä on 6.1.2016. Setan hallitus valitsee nuorisotoimikunnan jäsenet kokouksessaan tammikuussa ja työskentely alkaa helmikuussa.

Pyydämme hakemuksessasi kertomaan:
1. nimesi
2. kotiosoitteesi
3. sähköpostiosoitteesi
4. puhelinnumerosi
5. sukupuolesi
6. syntymävuotesi
7. lyhyt kuvaus itsestäsi
8. miksi haluaa toimia nuorisotoimikunnassa
9. erityiset kiinnostuksen aiheet lhbti-asioissa
10. muut erityiset osaamisalueet
11. mahdolliset muut tärkeäksi kokemasi asiat

Hakemusten on oltava perillä 6.1.2016 mennessä.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen lotte.heikkinen[at]seta.fi tai postitse osoitteeseen
Seta ry/Lotte Heikkinen
Pasilanraitio 5
00240 HELSINKI
(merkitse kuoreen ”nuorisotoimikuntahaku”).

Lisätietoja nuorisotoimikunnasta antaa nuorisotyön koordinaattori Lotte Heikkinen, lotte.heikkinen[at]seta.fi tai puhelimitse 044 301 3020.

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design