Ladataan Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Workshop muistelukahviloiden pitäjille

keskiviikko 15.2.2017 klo 14.0018.00

Kuvassa on kortteja, joissa on erityyppisiä kuvia, jotka liittyvät muun muassa sateenkaarihistoriaan.

Setan ja Kulttuuria kaikille -palvelun Suomi 100 – Sateenkaaren väreissä -hanke on julkaissut muistelukortit, joiden kautta seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen lähihistoriaa voidaan tuoda esiin helpolla tavalla. Muistelukortteja voidaan käyttää esimerkiksi muistelukahviloissa, vertaistukiryhmissä ja kahdenkeskisissä muisteluhetkissä tai muistojen tallentamiseksi vaikkapa arkistojen käyttöön.

Muistelukahviloiden pitäjille järjestetään workshop 15.2. klo 14-16 Setan toimistolla (Pasilanraitio 5, 2 krs.). Workshopin pitää Ville Valkeamäki Setasta. Workshopissa käydään läpi muistelutilaisuuden pelisäännöt, perustiedot sosiaalisesta esteettömyydestä ja esimerkkejä korttien käytöstä.

Workshop on tarkoitettu Setan jäsenjärjestöille ja vapaaehtoisille, vertaisryhmien ohjaajille, kulttuuri-, taide- ja muistiorganisaatioille sekä muille Suomi 100 – Sateenkaaren väreissä -hankkeen yhteistyökumppaneille. Seta ja Kulttuuria kaikille -palvelu toivoo, että muistelukahvilat järjestettäisiin eri puolilla Suomea Setan jäsenjärjestöjen ja paikallisten kulttuuri- ja taidetoimijoiden yhteistyönä.

Ilmoittautumiset: ville.valkeamaki@seta.fi 14.2. mennessä.

Muistelukortit on lainattavissa maksutta Setalta ja Kulttuuria kaikille -palvelulta. Laina-aika on kaksi viikkoa. Kortit voi myös tulostaa itse. Pdf-tiedosto on saatavilla osoitteessa: http://suomi100-sateenkaarenvareissa.fi.

 

Esteettömyys

Toimistolle toiseen kerrokseen kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Pasilanraition puolella on pyörätuoliluiska. Alaovet ovat raskaat avata, joten voit pyytää henkilökuntaa saapumaan vastaan alaovelle. Toimistolla on inva-wc. Toimistolla ei ole induktiosilmukkaa. Oikealla puolella ulko-ovesta tultaessa sijaitseva ryhmätila on tarkoitettu allergisille. Palvelukoirien kanssa toimistolle saapuvat voivat käyttää kirjastoa, joka sijaitsee ulko-ovesta toimistolle tultaessa vasemmalla toimiston perällä.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
keskiviikko 15.2.2017
Aika:
14.00–18.00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Järjestäjä

Suomi 100 – Sateenkaaren väreissä

Tapahtumapaikka

Setan toimisto
Pasilanraitio 5
Helsinki,
+ Google Map
Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design