Tue Setaa yrityksenä

Haluaisitko yritys- tai osuuskuntatoimintasi kautta jättää hyvän jäljen? Haluatko osoittaa asiakkaillesi, että yrityksen tai osuuskunnan toiminta on hlbtiq-ystävällistä?

Seta on voittoa tavoittelematon ihmisoikeus- ja kansalaisjärjestö. Setan tavoitteena on, että kaikki voisivat elää yhdenvertaisina riippumatta seksuaalisesta suuntautumisestaan, sukupuoli-identiteetistään tai sukupuolen ilmaisustaan. Setan yhteydessä toimii Transtukipiste.

Ihmisoikeustyötämme voi tukea kannatusjäsenyyden ja lahjoittamisen kautta sekä tarjoamalla oman osuuskunnan tai yrityksen osaamista Setan käyttöön pro bono -hengessä. Kaikki lahjoitukset ovat meille tervetulleita ja merkittäviä! Tarjoamme vastineeksi näkyvyyttä ja mahdollisuuden leimautua positiivisesti sateenkaarevaksi toimijaksi.

Setalle on tarjottu yrityslahjoituksena muun muassa markkinointiosaamista, graafista suunnittelua sekä pieniä eriä painotuotteita. Olemme avoimia monenlaiselle yhteistyölle!

 

Maksullinen mainostaminen ja sponsorointi

Osa Setan jäsenjärjestöistä julkaisee omaa lehteä ja lehtiin on tarjolla myös mainospaikkoja. Yrityssponsorointi ja yritysyhteistyö ovat myös merkittävää tukea eri paikkakunnilla järjestettäville Pride-tapahtumille. Setan verkkosivuilta ei ole valitettavasti toistaiseksi mahdollista ostaa mainosbannereita. Kysy markkinointimahdollisuuksista Setan tiedottajalta!

 

Lisätietoa ja yhteydenotot:

Eliisa Alatalo
tiedottaja
p. 050 572 3259
tiedottaja[at]seta.fi

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design