Helsinki Pride 2018 -viikon senioriohjelma on julkaistu!

Helsinki Pride 2018 -viikon senioriohjelma on julkaistu!

Helsinki Pride 2018 -viikolla on tarjolla rutkasti ikääntyville ja ikääntyneille suunnattua ohjelmaa. Alla on kooste viikon senioripainotteisista ohjelmanumeroista, joita Setan seniorityö järjestää yhteistyössä moninaisten tahojen kanssa:

25.6. maanantai

Oikeudellinen ennakointi (tietoa muun muassa hoitotahdosta, testamentoinnista sekä edunvalvonnasta sateenkaarevasta näkökulmasta katsottuna). ”Testamentin tekemisellä voi itse lain puitteissa varmistaa omaisuutensa ohjautumisen itselleen tärkeille ihmisille ja tahoille kuoleman jälkeen.  Sateenkaariväen läheis- ja perhesuhteet ovat usein lain käsitteitä moninaisempia, miten voi varmistua siitä, että tämä näkyy perinnönjaossa? Entä miten toimia, jos haluaa ohjata perinnön tai osan siitä sateenkaarierityiseen toimintaan Suomessa?” Huom! Järjestetään ennakkotiedoista poiketen Sokos Hotel Pasilassa, ei Setan toimistolla! Tarjoilu varattu 50 hengelle.

Järjestäjä(t): Seta ry:n seniorityö, yhteistyössä muistineuvoja Jari Jokiluhta Helsingin Alzheimer-yhdistys ry:stä, sekä varatuomari Hanna Rahikka Asianajotoimisto Legal Loungesta.

Kellonaika: 16.00-19.00

Paikka: Sokos Hotel Pasila, Leijonat-kokoustila, Maistraatinportti 3, 00240 Helsinki.

26.6. tiistai PERUTTU

Elävä kirjasto Kallion kirjastossa (Elävä kirjasto -konsepti, jossa sateenkaariseniorit ”päivystävät” omana itsenään. Tilaisuus on avoin kaikille, jolloin paikalla olevat ihmiset voivat tulla keskustelemaan päivystäjien kanssa aiheista, jotka liittyvät Pride-viikon sateenkaariteemoihin, erityisesti ikääntymiseen kytkettynä).

Järjestäjä(t): Kallion kirjasto, yhteistyössä Seta ry:n seniorityö

Kellonaika: 13.00-15.00

Paikka: Kallion kirjasto, Viides linja 11, 00530 Helsinki.

27.6. keskiviikko

Seniorityön Pride-kahvit (vapaamuotoinen kahvittelutilaisuus, johon voi tulla pistäytymään hetkeksi tai jossa voi viihtyä koko iltapäivän). Seta ry:n TIKA-hankkeen koordinaattori Jaana Pirskanen vierailee ja kertoo edellä mainitusta hankkeesta, joka edistää intersukupuolisten osallisuutta ja yhteiskunnallista asemaa.

Järjestäjä(t): Seta ry:n seniorityö

Kellonaika: 16.00-18.00

Paikka: Setan toimisto, Vinotila, Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki.

28.6. torstai

Pride-asujen ja banderollien tuunausta (vapaamuotoinen Pride-kulkueen rekkalakanoiden, banderollien ja Pride-asujen muokkaushetki Setan toimistolla. Ota mieluusti omia ”työkaluja”, kuten tusseja, maaleja jne. mukaan!). Tarjolla on juotavaa ja pikkupurtavaa.

Järjestäjä(t): Seta ry:n seniorityö

Kellonaika: 10.30-13.00

Paikka: Setan toimisto, Tove Jansson, Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki.

29.6. perjantai

Kinaporin Pride-päivä (Pride-juhlintaa Kinaporin palvelukeskuksessa. Muistelukorttikahvila, elävä kirjasto -konsepti, Pride-leivoksia ja yhdessäoloa).

Järjestäjä(t): Kinaporin monipuolinen palvelukeskus, yhteistyössä Seta ry:n seniorityö

Kellonaika: 10.00-12.00

Paikka: Kinaporin monipuolinen palvelukeskus, Kinaporinkatu 7-9, 00500 Helsinki.

30.6. lauantai

Helsinki Pride 2018 kulkue ja puistojuhla. Setan seniorityö osallistuu kulkueeseen omalla rekallaan. Rekka ei valitettavasti ole esteetön, mutta kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita Kaivopuistossa järjestettävään puistojuhlaan!

—————————————————————————————

Lisätietoa näistä tapahtumista julkaistaan lähtökohtaisesti Setan seniorit -Facebook-sivulla. Tykkää ja seuraa! Myös Setan seniorityön koordinaattori Touko Niinimäki vastaa mielellään kysymyksiin ohjelmaan liittyen: touko.niinimaki@seta.fi / +358 50 354 0656.

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design