Yhteystiedot


Näytä suurempi kartta

 

Seta ry ja Transtukipiste
Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimisto normaalisti avoinna maanantaista torstaihin klo 10–15. Toimistolla ei ole päivystysaikaa, vaan käynnistä kannattaa sopia etukäteen, jotta oikea henkilö olisi paikalla. Aukioloaikana voi tutustua infopisteeseen ja käyttää pukeutumistilaa. Toimisto on kiinni 18.12.2017-7.1.2018 välisenä aikana.

Henkilökunnan yhteystiedot löydät täältä

Setan jäsenjärjestöt antavat lisätietoa seuraavissa asioissa:

  • jäsenyys jäsenjärjestössä
  • yhteistyö kulttuuritapahtumissa
  • Pride-tapahtumat ja paikallinen hlbtiq-toiminta
  • kouluvierailupyynnöt

Seta muualla verkossa

Seta Facebookissa
Transtukipiste Facebookissa
Setan nuoret Facebookissa
Setan seniorit Facebookissa
Seta Twitterissä
Seta Instagramissa
TransHelsinki Facebookissa 
Homo- ja transfobian vastainen päivä Facebookissa

Kulkuohjeet ja esteettömyys

Valtakunnallisen Setan toimistolle toiseen kerrokseen kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Alaovi on auki viiteen saakka. Pasilanraition puolella on pyörätuoliluiska. Alaovet ovat raskaat avata, joten voit pyytää henkilökuntaa saapumaan vastaan alaovelle. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen toimiston henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä, sillä takaovella ei ole summeria.

Pasilaan pääsee Helsingin rautatieasemalta kaikilla lähiliikennejunilla. Kaikki kaukojunat pysähtyvät Pasilassa. Länsi-Pasilaan, lähelle toimistoa, pääsee Rautatietorilta bussilla 23, Itä- ja Länsi-Helsingistä busseilla 58, 59 ja 50 tai raitiovaunulla 7B Pasilan kautta.

Toimistolla on inva-wc. Toimistolla ei ole induktiosilmukkaa. Oikealla puolella ulko-ovesta tultaessa sijaitseva ryhmätila on tarkoitettu allergisille. Palvelukoirien kanssa toimistolle saapuvat voivat käyttää kirjastoa, joka sijaitsee ulko-ovesta toimistolle tultaessa vasemmalla toimiston perällä.
Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design