Työ Setassa: vs. pääsihteeri

Seta hakee vs. pääsihteeriä ajalle 1.2.–31.10.2010. Hakuaika päättyy 23.11. klo 12.

Seta ry on valtakunnallinen ihmisoikeusjärjestö sekä seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuden asiantuntija. Se saa varoja toimintaansa Raha-automaattiyhdistykseltä, opetusministeriöltä ja kunnilta sekä varainhankinnasta. Seta toimii yhteiskunnallisena vaikuttajana, kouluttaa, tekee nuorisotyötä ja tukee jäsenjärjestöjään. Setan osana toimii sosiaali-, perhe- ja yhteisötyötä tekevä Transtukipiste.

Vakinaisen pääsihteerin jäädessä perhevapaalle haemme palvelukseemme Helsinkiin monitaitoista ja ihmisoikeuksista kiinnostunutta

VS. PÄÄSIHTEERIÄ määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2.–31.10.2010.

johtamaan Seta ry:n työyhteisöä ja yhteiskunnallista vaikuttamistyötä.

Pääsihteeri toimii hallituksen esittelijänä ja vastaa yhdistyksen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä yhdessä hallituksen kanssa. Pääsihteeri toimii työnantajan edustajana ja 9 hengen työyhteisön ylimpänä esimiehenä hallituksen alaisuudessa. Työhön kuuluu myös tiedotusta ja julkisia esiintymisiä sekä yhteydenpitoa yhteistyökumppaneihin, kuten Setan 20 jäsenjärjestöön, muihin kansalaisjärjestöihin, ministeriöihin ja rahoittajiin.

Tehtävän hyvä hoitaminen edellyttää esimieskokemusta ja johtamistaitoa, yhdenvertaisuus- ja tasa-arvokysymysten tuntemusta, organisointikykyä, hyvää suomen kielen taitoa, esiintymiskokemusta, soveltuvaa koulutusta sekä perustietoja taloushallinnosta. Eduksi katsotaan kokemus kansalaisjärjestötyöstä ja järjestöjen hallinnosta, sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuuden tuntemus, sosiaali- ja terveysalan tai nuorisotyön tuntemus, juridinen osaaminen, ruotsin ja englannin kielten taito, viestintäkokemus, korkeakouluopinnot sekä hyvät yhteiskuntasuhteet.

Työsuhde alkaa 1.2.2010. Työsuhde solmitaan määräajaksi 31.10.2010 saakka. Määräaikaisuuden peruste on sijaisuus.

Hakemukset ansioluetteloineen 23.11. klo 12 mennessä sähköpostitse os. paasihteeri[at]seta.fi tai Seta ry / Pääsihteeri, Mannerheimintie 170 A, 00300 Helsinki. Tiedustelut arkisin virka-aikaan: pääsihteeri Aija Salo p. 050 309 8108. Osa hakijoista haastatellaan viikolla 49. Osa vs. pääsihteerin perehdytyksestä toteutetaan tammikuussa 2010 ja osa työsuhteen alettua.

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design