Testamenttilahjoitus

Testamenttaamalla varoja Setalle voit osallistua yhdenvertaisemman maailman toteuttamiseen vielä sittenkin, kun sinusta on aika jättänyt.

Joillekin testamentin tehneille lahjoittajille testamentti voi olla tapa tukea sellaista työtä, jonka tukemiseen heillä ei elinaikanaan ollut jostain syystä mahdollisuutta.

Koskaan ei ole liian aikaista tehdä testamentti. Sinulla ei tarvitse olla suurta omaisuutta voidaksesi tehdä testamenttilahjoituksen. Pienemmätkin summat auttavat meitä työssämme.

Testamenttilahjoituksilla on tärkeä merkitys Setan työssä. Niiden avulla toteutetaan sosiaali- ja koulutuspalveluita, nuorisotyötä ja ihmisoikeustyötä.

Setan ei tarvitse maksaa lainkaan veroa saaduista testamenttilahjoituksista, joten varat käytetään kokonaisuudessaan Setan toimintaan.

Jos et ole laatinut testamenttia, omaisuutesi jaetaan perimisjärjestyksessä. Jos sinulla ei ole lain mukaisia perillisiä, omaisuutesi luovutetaan valtiolle. Testamentilla voit halutessasi myös varmistaa, että perheesi ja läheisesi saavat taloudellista turvaa.

Lisätietoja Setan toiminnasta ja siitä, miten Seta käyttää saamaansa testamenttivarat, voit kysyä talous- ja hallintopäällikkö Teemu Halmeelta: puh. 050 400 7789 tai s-posti etunimi.sukunimi@seta.fi

Kaikki yhteydenotot ovat luottamuksellisia.

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design