Tue Setaa opiskelijana

Onko sinulla tarve harjoittelu- tai työssäoppimispaikalle? Tarvitsetko ideoita opiskeluissa tehtäviin projektitöihin? Häämöttääkö näyttötyön, opinnäytetyön, kandin tai gradun aihedeadline? 

Seta tarjoaa mahdollisuuksien mukaan opiskelijoille työssäoppimis- ja harjoittelupaikkoja, pienimuotoisia projekteja ja päättötöiden aiheita. Opiskelijat ovat tehneet Setan kanssa yhteistyössä muun muassa tiedotuskampanjoita, oppaita oman alan ammattilaisille ja tutkielmia sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuudesta eri näkökulmista.

 

Setaan harjoitteluun?

Setalla ja Transtukipisteellä sekä käynnissä olevissa hankkeissamme on vuosittain useita harjoittelijoita. Setalla ja Transtukipisteellä on monenlaisia tehtäviä, jotka sopivat laajasti eri aloja opiskeleville. Riippumatta omasta opiskelualasta saat Setassa työskennellessäsi perustietoa ihmisoikeuksien edistämisestä, sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuudesta ja työskentelystä järjestökentällä.

Seta on hyvin suosittu harjoittelupaikka, joten otathan yhteyttä meihin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Mikäli emme voi tarjota harjoittelupaikkaa juuri sinulle, kannattaa tarjoutua myös jäsenjärjestöihin harjoitteluun. Seta ei maksa harjoitteluajalta palkkaa.

Tilanne 2017 syksyllä: Setalla ja Transtukipisteellä ei ole tarjota harjoittelupaikkoja. Kysy lisää talous- ja hallintopäälliköltä: teemu.halme@seta.fi.

 

Setalle projektia toteuttamaan?

Seta ja Transtukipiste ottavat mielellään vastaan opiskelijaryhmiä tekemään lyhytkestoisia projekteja. Erityisesti video-, valokuvaus-, graafisen suunnittelun ja muut viestinnän alan projektit ovat tervetulleita. Setassa voit toteuttaa projektityönä teemapäiviä, tapahtumia, varainhankinnan kehittämistä, markkinointia, vaikuttamistyötä, kansainvälistä toimintaa, kääntämistä, sähköisten palveluiden ja verkkosivujen kehittämistä sekä paljon muuta. Ota yhteyttä Setan tiedottajaan (tiedottaja@seta.fi) ja kysy lisää mahdollisuuksista!

 

Opinnäytetyö, kandi tai pro gradu hlbtiq-teemasta?

Valtakunnallisen Setan asiantuntijat kommentoivat vuosittain useita tutkielmia, opinnäytetöitä ja pro gradu -töitä. Mikäli sinulla on mielessäsi aihe, jossa tarvitsisit Setan asiantuntemusta, ota yhteyttä Setan työntekijöihin. Seta pystyy ohjaamaan vain rajallisen määrän tutkimustöitä.

Näistä teemoista toivomme opinnäytetöitä, kandi- ja pro gradu -tutkielmia:

  • Setan järjestöhistoria ja arkistointi
  • Sateenkaariliikkeen pioneerien haastatteleminen
  • Sosiaalialan, terveysalan, kasvatusalan, liikunta-alan ja viranomaisten tiedontarpeet sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuudesta ja yhdenvertaisuudesta
  • Setan maine järjestönä ja ihmisoikeustoimijana
  • Setan varainhankinnan kehittäminen

 

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design