Transstödcentrum början ordna kaffekvällen och stöd på svenska

Kaffekvällen på Transstödcentralen för svenskspråkiga

Vi börjar ordna kaffekvällar på Transstödcentralen för svenskspråkiga transpersoner, interkönade, ickebinära, för de som funderar på sitt kön och för deras närstående.

Kaffekvällen erbjuder en trygg plats för samvaro och diskussion. Kaffekvällens längd är två timmar, varav vi under den första timmen diskuterar tillsammans. Den andra timmen är till för fri diskussion. Under kaffekvällen följer vi samma regler som i de andra referensgrupperna på Transstödcentralen: Diskussionen är konfidentiell. Alla har rättighet att definiera sig själv eller att låta bli. Du kan använda det namn på dig själv som känns bäst. Du är inte tvungen att delta i diskussionen, du kan också bara vara med och lyssna.

Transstödcentralens servicehandledare Miska Salakka leder diskussionen tillsammans med frivilliga personer från Transstödcentralen.

Kom med och njut av diskussionen och serveringen (kaffe, te, frukter, grönsaker och småkakor)!

Vårens kaffekvällar ordnas följande torsdagar klockan 19-21: 16.3. och 6.7.

På Setas kontor, Pasilanraitio 5, 2. våningen.

Om du har någonting att fråga, kan du skicka e-post eller textmeddelande till addressen miska.salakka[at]seta.fi eller till nummret 050 371 6899.

 

Samtalstöd

Om du behöver samtalstöd eller information om könskorrigeringprocessen, kan du skicka e-post till servicehandledare (miska.salakka [at] seta.fi) eller om du vill, kan du också boka en mottagningstid. Mottagningen är på Setas kontor, i Västra Böle. Sekundärspråket är finska eller engelska. Diskussionen är konfidentiell. Du kan använda det namn på dig själv som känns bäst.

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design